18-10-2018 08:15:42

De fem om fremtiden

Nettet bugner med med artikler om fremtidens teknologi, men hvor skal du egentlig kigge hen, hvis du vil have det vigtigste (og fedeste) med. Vi har fem bud.
19. jan. 2016 Af Maria Behrendt - Ingeniøren

Vi starter i den bløde ende hos det amerikanske magasin Popular Science, der er udkommet månedligt siden 1872. Magasinet, der er rettet mod den almindelige læser, udkommer ligeledes på web. Popsci.com er adressen, hvor du kan læse om det nyeste inden for populærvidenskab og teknologi. Temaerne spænder over alt fra luftfart over miljø til sundhed og gadgets.

Meld dig ind i IDA Fremtidsteknologi

IDA Fremtidsteknologi er et netværk, der beskæftiger sig tværgående med alle teknologier og deres muligheder og konsekvenser.

Lær af kolleger. Hør de mest visionære talere. Del din viden og vær selv med til at bidrage. 

Meld dig ind her

Det er gratis for alle.

Med næste anbefaling bevæger vi os over i bloggens verden til den selverklærede futurist og underviser på Singularity University, Brian L. Wang. På bloggen nextbigfuture.com har han skrevet mere end 17.500 indlæg og medicin, robotter, kvantecomputere, kunstig intelligens og meget andet. Han yndlingsemne (og det han ved mest om) er dog fremtidens energi - med særligt fokus på atom- og fusionskraft. 

En anden anbefalelsesværdig blogger er Vivek Wadheva, der blandt andet er anerkendt fellow ved Stanford University og Singularity University, og blogger for Washington Post. Vivek Wadheva forstår at sætte tidens hotteste teknologiske emner under debat og kommer omkring emner såsom genredigering, legetøjshacking og en fremtid, hvor robotterne har overtaget dit job. 

Vi skal forbi endnu et amerikansk magasin med stolte rødder: MIT Technolgy Review. (Ifølge magasinet selv er dets mission 'at udstyre læserne en intelligens, der gør det muligt for dem at forstå, hvordan teknologi former verden'. Hvorvidt det lykkes, lader vi dig om at afgøre, men technologyreview.com er klart værd at ligge vejen forbi - både hvis du er til de tunge og de lidt lettere læste tekster om alt inden for teknologiens verden 

Til sidst slutter vi, hvor vi startede: I den bløde ende. Trænger du til et kvarters pause, når indeklimaet på kontoret sidst på eftermiddagen begynder at stige dig til hovedet, så hop forbi gizmodo.com. Her får du det nyeste inden for den fagre verden af gadgets. Vil du gerne have den mere seriøse vinkel på teknologien, er det også muligt. 


Deltag i debatten

luk
close