21-09-2018 08:28:24

Det Kreative Samfund – ingeniører spiller hovedrollen

Lars Tvede fortæller, hvordan kreativitet opstår og hvad den kan bringe os på konferencen ”Insead New Business Award 2015”. Kreativitet er en hel central faktor i skabelsen af fremtidens vækstvirksomheder og samfund. Ingeniørledere spiller hoverollen, og nøglen er bl.a. små enheder og åbne netværk, der kan sikre kreativitet.
6. apr. 2015 Af Henrik Lilholt - Digital redaktør
Finansmand, Ingeniør og iværksætter Lars Tvede argumenter overbevisende for små kreative enheder. Og ser ingeniørlederne som helt centrale for samfundets innovation.
Finansmand, Ingeniør og iværksætter Lars Tvede argumenter overbevisende for små kreative enheder. Og ser ingeniørlederne som helt centrale for samfundets innovation.

Insead New Business Award 2015

Insead National Association of Alumni, Danmark og Ingeniørforeningen uddelte den 27 april Insead New Business Award til Henrik Reif Andersen fra softwarevirksomheden Configit A/S. 

Det skete som et led i konferencen "fra innovation til international vækstvirksomhed".

Iværksætter, finansmand, investor, ingeniør og erklæret teknologi-optimist Lars Tvede holdt indlæg om eksponentiel udvikling. 

Se interview med Lars Tvede.

Lars Tvede er ingeniør, finansmand og en af Danmarks dygtigste iværksættere, Han har skrevet en række bøger om vilkår for vækst og erhvervsudvikling. Han har en række overbevisende argumenter for at hvorfor og hvordan kreativitet er en hel central faktor i skabelsen af fremtidens vækstvirksomheder.

Små decentrale enheder har gennem historien vist sig helt overlegne i forhold til central styring. Lars Tvede trækker en lige linje fra oldtidens kreative grækere over Romerrigets fald via den ekstreme succes for de små europæiske bystater i 1500-tallet til dagens succesrige vækstvirksomheder.

Læs Lars Tvedes tankevækkende artikel: Kreativitet kan institutionaliseres - Centralisering er selvmord.

Lars Tvede er en af hovedtalerne på IDA’s konference den 27. april : INSEAD New Business Award 2015. Her bliver finalisterne i ” INSEAD Entrepreneur Bootcamp 2015” også præsenteret.

Webinar: Det Kreative samfund - ingeniørledere spiller hovedrollen!
Lars Tvede fortæller i dette webinar fra 2014, hvorfor han mener at ingeniører og især dem, der har ansvaret for at drive udviklingen - ingeniørlederne – spiller hovedrollen i at skabe et dynamisk og kreativt vækstsamfund, hvor der er øget vækst, velstand og kreativitet frem for stagnation og ressourceknaphed. Det er ingeniørerne, der skaber innovation, nye teknologier og nye forretningsmodeller, der gør at vi kan se positivt på fremtiden – ingeniørerne og ingeniørlederne er fremtidens rollemodeller.


Deltag i debatten

luk
close