16-07-2018 04:57:59

IDA slog dørene op til årets tech event, Technomania, 4. og 5. oktober 2017 på hi messen i Herning.

Dobbelt op på Technomania

Nordens techentusiaster kan se frem til dobbelt så meget Technomania, når årets største teknologievent udvider med en dag under hi teknologi- og industrimessen 4.-5. oktober.
15. maj. 2017 Af Morten Scriver Andersen - Journalist
<p><em>Festos imponerende guldsmed var en af de helt store attraktioner ved Technomania 2015.</em></p>

Festos imponerende guldsmed var en af de helt store attraktioner ved Technomania 2015.

Fik du ikke nok af den imponerende sværm af Festo-guldsmede, Niras-droner og Teslabilens mere jordnære og lydløse gemyt i 2015, så er der godt nyt.

Årets største teknologievent Technomania 2017 forlænger techfesten med en dag på baggrund af forrige års succes. Technomania samlede for første gang i 2015 Nordens techprofessionelle og eksperter fra hele verden, da Messecenter Hernings hal F blev omdannet til et udstillingsvindue for fremtidens teknologier.

"Technomania giver både besøgende og udstillere et unikt indblik i fremtidens teknologier og muligheder, og derfor er vi meget glade for, at vi nu har fået mulighed for at kunne udvide samarbejdet om Technomania til to dage. De mange spændende udstillere og events kombineret med et flot konferenceprogram giver en god synergi til vores andre udstillere på hi-messen, så vi glæder os meget til at kunne invitere besøgende indenfor til to dage med den nyeste viden som omdrejningspunktet," siger Mona Jakobsen, projektchef i MCH Messecenter Herning.

Lover overraskelser

Technomania var første gang en del af hi-messen i 2015. Dengang kunne godt 2.000 konferrencegæster shoppe rundt mellem spændende udstillere, demolab, et innovativt start-up område og et imponerende foredragsprogram. Besøgende kan se frem til at kunne hente ny viden fra både ind- og udland inden for blandt andet Industri 4.0, robotter og droner, design og teknologi, start up og scale up, fremtidens teknologier, virtual reality, augmented reality, artificial intelligence og ledelse og karriere. Medarrangør Aase Rohde lover overraskelser i år:

"Også denne gang sætter vi selvfølgelig alle sejl til for, at hal F – hjertet af hi-messen – bliver et fascinerende mødested, hvor vi byder på oplevelser, events og state-of-the-art teknologi. Vi har virkelig lagt os i selen for at skabe et fremtidsevent, som både overrasker og giver indblik i nogle af de teknologier, som enten er på vej – eller allerede accelererer på den teknologiske motorvej," siger arrangør Aase Rhode, der er direktør for Teknologi og Netværk i Ingeniørforeningen, IDA.

Exoskeletter, Mars og techgiganter

IDA og Messecenter Herning har også løftet lidt af sløret for, hvad gæsterne i Hal F kan glæde sig til. Simon Christensen kommer forbi og fortæller om sine imponerende Exoskeletter, der med sin Ironman-lignende uniform kan give mennesket superkræfter.

Superkræfter er noget, som Christian Ohlendorff Knudsen kan få brug for, når han forhåbentlig i 2024 vinder en endagsbillet til Mars som en del af det storstilede Mars One-projekt om at lande det første menneske på den ellers menneskefjendtlige planet.

Derudover kommer alt fra spritnye start-ups til teknologigiganter som Danfoss, Microsoft og Festo, der alle vil åbne vinduet ind til fremtidens teknologier.

Er du nysgerrig efter at se, hvordan 2015-udgaven af Technomania tog sig ud, så har vi samlet nogle øjeblikke:

Talere

Hvad kommer blockchain, kunstig intelligens, robotteknologi, digitalisering, VR/AR og 3D print til at betyde for din branche, for din karriere eller for dig som leder? Vi har over 40 inspirerende ...

Læs mere
Det kunne du opleve

Technomania var fyldt til bristepunktet med de vildeste udstillinger og demoer, hvor du kom helt tæt på fremtidens teknologier.

Læs mere

Deltag i debatten

luk
close