19-10-2018 04:58:39

En forening i fremgang, fantastiske frivillige og kunstig intelligens: IDAs formand summerer op

IDA: 2017 har været et stort år i IDA-regi. Vi har spurgt Ingeniørforeningens formand, Thomas Damkjær Petersen, hvad han vil huske 2017 for.
20. dec. 2017 Af Rene Pedersen - netværksredaktør

Efter at være blevet valgt sidste år blev 2017 det første fulde år for Thomas Damkjær Petersen som formand i IDA. Vi har fået formanden til at slå ned på de ting, som han vil huske fra året, der næsten er gået.

En af de ting, som Thomas Damkjær Petersen nævner, er den nye vision og strategi for 2018 til 2020, som blev vedtaget i år.

“Det kan være, at man som medlem tænker, og hvad betyder det så for mig. Og jeg vil sige, at det kommer til at betyde noget for os alle sammen. For det strategien og visionen betyder er, at vi skal gøre livet nemmere for dig som medlem,” siger han.

Det betyder som eksempel, at det skal være nemmere at få kontakt til IDA og få råd og vejledning, samtidig med at de digitale platforme, som ida.dk og universe.ida.dk skal være skræddersyet dig.

Thomas Damkjær Petersen glæder sig også over, at IDA har fastholdt momentum og igen i år er vokset medlemsmæssigt.

“Vi har rundet 111.000 medlemmer, og det gør os til den største AC-organisation i landet. Det betyder også, at vi derved kan give vores medlemmer endnu mere for pengene, fordi vi får større indflydelse, større mulighed for at bruge digitalisering og andet til glæde for vores medlemmer,” siger han.

Se hele videoen med Thomas Damkjær Petersen i toppen af artiklen

IDA Oraklet: Tip en 13'er om fremtiden
IDA Oraklet: Tip en 13'er om fremtiden

Vi har lavet en fremtidsquiz om droner, bitcoins, elbiler og alle de ting, der kan komme til at farve det kommende år i din og IDAs verden. Vind et par Beoplay H9 luxus-hovedtelefoner.

Læs mere

Deltag i debatten

luk
close