18-10-2018 08:03:13

Få succes med design thinking og start up virksomheder

Hvorfor skal vi lave start up virksomheder? Svaret er enkelt hvis du spørger Ph.D og iværksætter Jakob Bejbro Andersen, fordi det er sjovt – men der er også andre grunde - få dem alle i dette webinar.
17. mar. 2015 Af Pernille Dolin - netværksredaktør
 IDA Design dykker i dette webinar ned i sammenhængen imellem design thinking og startup succes.
IDA Design dykker i dette webinar ned i sammenhængen imellem design thinking og startup succes.

Jakob Axel Bejbro Andersen


Jakob Bejbro Andersen vil i de kommende tre måneder skrive en række opfølgende artikler, hvor han deler resultater, oplevelser og læringer fra Innovation & Produktudvikling på DTU og dets projekter.
Jakob er Ph.d. studerende og serieiværksætter med virksomheder inden for cleantech- og markedsføringsbranchen. Hans forskning handler om, hvordan højteknologi udvikles i en iværksættervirksomhed og hvilken rolle disse små virksomheder spiller ift. at bringe ny teknologi til markedet. Det er bl.a. denne forskning, der danner grundlaget for Innovation og Produktudvikling. Læs Jakobs artikler fra Højteknologi til Marked her

Den 26. februar dykkede IDA Design vi ned i sammenhængen imellem design thinking og startup succes. Det var en vanvittig interessant eftermiddag med besøg af ph.d.-studerende Jakob Bejbro Andersen fra DTU, som underviser i iværksætteri og selv har en række superinteressante virksomheder bag sig.

Jakob Bejbro Andersen interesserer sig for iværksætteri, fordi han vil hjælpe andre iværksættere på vej, så der kan komme endnu flere start up virksomheder i Danmark. I dette webinar får du et indblik i DTUs metoder og mindset, samt nogle eksempler på ægte startupsucces. Ifølge Jakob er vi i Danmark og Europa nemlig ikke gode nok til selv at skabe iværksættere og små start up virksomheder, da vi ikke udfordrer eller undersøger nye områder, men tværtimod er rigtig gode til at gøre det, vi altid har gjort.

Se hele webinaret med Jakob Bejbro Andersen her.


Derudover var der også besøg af Søren Ingomar Petersen – se hans præsentation i dette webinar.


Deltag i debatten

luk
close