15-10-2018 17:16:53

Fascinerende video: Sådan bygger man et krydstogtskib

Fem års konstruktion af et krydstogtskib er kogt ned til 8 minutter i denne imponerende timelapse video.
10. aug. 2016 Af Rene Pedersen - netværksredaktør

Har du nogensinde kigget på de gigantiske krydstogtskibe, der lægger til i verdens havne, og tænkt: Hvordan bygger de dem? Det amerikansk-tyske krydstogselskab AIDA Cruises har dokumenteret hele byggeriet af deres nyeste stolthed, AIDAprima, og det er blevet til en imponerende flot video.

Arbejdet startede i 2011, og i juni 2016 var det 300 meter lange skib klar til at sejle fra det japanske skibsværft. AIDAprima er 300 meter langt og har plads til 3300 passagerer og 900 ansatte. Skibet består af 18 dæk.

Interesserer du dig for det skibs- og havtekniske område og konstruktion, produktion og drift af skibe og andre maritime anlæg?

Meld dig ind i IDA Maritim

IDA Maritim
IDA Maritim

IDA Maritims arbejdsområde ligger inden for de skibs- og havtekniske områder og omfatter teknologi og ledelse i tilknytning til konstruktion, produktion og drift af skibe og andre maritime anlæg

Læs mere
Meld dig ind i IDA Maritim
Meld dig ind i IDA Maritim

Som medlem af IDA Maritim får du rig lejlighed til at holde dig ajour med udviklingen inden for det skibs- og havtekniske område, og du møder ligesindede med samme faglige interesser som dig selv.

Læs mere

Deltag i debatten

luk
close