21-11-2018 13:52:57

Fremtidens materialer møder Mars og Future Food

Omkring 200 deltagere var mødt op i Ingeniørhuset for at høre om hypersonisk flyvning, programmerbare grundstoffer og rigtig meget andet ved premieren på IDA Future Talks.
22. maj. 2015 Af Ole Haun
Professor Peter Bøggild fortalte om de store muligheder i materialer som grafen, der kan lægges i lag med en tykkelse på ét atom. (Foto: Henrik Frydkjær).
Professor Peter Bøggild fortalte om de store muligheder i materialer som grafen, der kan lægges i lag med en tykkelse på ét atom. (Foto: Henrik Frydkjær).

Der var indtryk til både hjerne og mave ved det omfattende arrangement, som forsøgte at rykke deltagerne ud af en forårsgrå hverdag og ind til en fantastisk samtale om fremtiden, eksponeret af nogle af de forskere og andre, der arbejder med den.

”Future Talks giver dig opdateret viden og inspiration med et bombardement af fortællinger,  hands-on på de materialer, vi bygger fremtiden af, og givende, tværfaglige samtaler …” lød det bl.a. på bagsiden af det program, der lå klar til de fremmødte deltagere.

IDA Future Talks er blevet til på initiativ af netværket IDA Fremtidsteknologi i samarbejde med ikke færre end 5 af IDAs  øvrige netværk samt eksterne partnere.

For de der deltog, blev der formentlig en hel del at tænke videre over, og for de, der ikke kunne være med, vil der den kommende tid være lejlighed til at se videouddrag fra og om Future Talks på IDA Universe, hvor du i første omgang kan få et overblik over nogle af de temaer og indlægsholdere, der var med til premieren.

Fremtidens materialer
Fremtidens materialer

Oplev fremtidens materiale Grafén, der blev opdaget i 2004. Se professor Peter Bøggild fortælle om de store muligheder i prgrammerbare grundstoffer.

Læs mere

Deltag i debatten

Vil du vide mere om Future Talks? Mød oplægsholderne og se videoer her:

Kommende arrangementer

Nyeste job fra Jobfinder

luk
close