19-10-2018 04:58:00

Gå foråret i møde med styrket karriere

Gå foråret i møde med kurser der er skræddersyet til at styrke din karriere. IDAs kurser er skabt specielt til dig med ingeniørfaglig eller naturvidenskabelig baggrund.
11. mar. 2016 Af IDAs Karrierekonsulenter

Brug foråret på at lære dine styrker at kende og sæt mål for din karriere, det er nemlig den korteste vej til en hverdag, hvor du både trives og præsterer optimalt. IDAs karrierekonsulenter guider dig på kurset Find den gode karriere - for dig, som afholdes den 4. april i København.

Bliv klædt på til at bruge LinkedIn som et effektivt analyse- og netværksredskab. Få inspiration til hvordan du arbejder videre med netværk samt hvordan du holder karrieren levende. På Optimer din LinkedIn-profil  lærer du at identificere styrker hos dig selv og andre. Du finder ud af, i hvor høj grad de er i spil i hverdagen, og hvordan du kan komme til at bruge dem endnu mere fremover. Kurset afholdes i København og i Aarhus.

Hold af hverdagen – kurset der hjælper dig på vej til bedre sammenhæng mellem arbejds- og familieliv. Skab en hverdag, hvor flest mulige af dine ønsker bliver opfyldt. Skab en hverdag, hvor flest mulige af dine ønsker bliver opfyldt. Skal det køre godt på arbejdet, må det også køre godt derhjemme - og omvendt. Lær at skabe en harmonisk hverdag sammen med din partner, hvor puslespillet mellem arbejds-, fritids- og familieliv går op for jer begge.

Med IDAs skræddersyede uddannelse i professionelt bestyrelsesarbejde får du kompetencerne til at kunne indgå i en professionelt drevet bestyrelse. Virksomheder med professionel bestyrelsesledelse er mere udviklingsorienterede, mere værdiskabende og har mere vækst, viser undersøgelser, og det skal komme flere ingeniørvirksomheder til gavn. Uddannelsen er skabt i samarbejde med CBS Executive, CBS-professorer samt erfarne bestyrelsesmedlemmer fra dansk erhvervsliv.


Deltag i debatten

Job & Karriere

Nyeste job fra Jobfinder

luk
close