21-09-2018 08:27:09

Gode råd til startups der skal ansætte

Video: Overvejer du at hyre kandidater til din startup virksomhed? IDAs Juridisk rådgivning og Arbejdsmarked giver dig gode råd med på vejen, når du skal ansætte folk.
Ajourført den 9. nov. 2016 Af Monika Bruus-Jensen
Præsentation fra IDA Startup Job Fair 2016

Det kan være en lang proces at finde den rigtige kandidat til en stilling, særligt hvis den kræver unikke kompetencer. Derfor kigger mange startup virksomheder uden for Danmarks grænser for at finde den rigtige person til det rigtige job. Men når først det er lykkedes at finde den rigtige person til stillingen er det stadig vigtigt, at man forholder sig til nogle områder.

I indlægget fra IDA Startup Job Fair 2016 får du en række tips fra IDAs Juridiske rådgivning og Arbejdsmarkeds-afdelinger, som kan være med til at lette processen. For hvad skal man egentlig være opmærksom på, når man går igang med at søge om arbejdstilladelser og lave ansættelseskontrakter til udenlandske medarbejdere - og hvordan kan man lette processen og sikre det bedste resultat? I videoen præsenterer IDAs rådgivere nogle enkle tips, som kan øge sandsynligheden for, at arbejdstilladelsen bliver godkendt.  

Den 4. maj afholder IDA igen Startup Job Fair, hvor du kan møde virksomheder og kandidater med en fælles passion for iværksætteri. 


Deltag i debatten

Startup: Artikler og arrangementer

Nyeste job fra Jobfinder

Jobfinder - Freelanceopgaver

luk
close