18-10-2018 22:30:10

Hvordan analyserer du dine data?

Forespørgsler af store datamængder kan være tidskrævende, hvis man ikke har de rigtige værktøjer. Et af de værktøjer, som kan håndtere store datamængder, er Google BigQuery. Bliv klogere på BigQuery til Robobusiness Europe 2016.
2. maj. 2016 Af Katja Isabel Romme Simonsen

Hvordan kan du bruge al den data som IoT generer? Og hvordan kan Google hjælpe dig med dette?

Software ingeniøren, Jordan Tigani, har fundet løsningen, og han har hjulpet Google med at kreere Googles BigQuery. Du kan møde ham Robobusiness Europe 2016 til Europas største robot- og dronekonference.

Jordan Tigani har 15 års erfaring indenfor professionel softwareudvikling, og han er specialiseret i data analyse, big data og maskinlæring samt en masse andet.

Han har udviklet BigQuery til at være behjælpelig med store mængder af data. Der skal blot laves forespørgsler, som fungerer som SQL, hvor BigQuery derefter hjælper med at genere data.  

BigQuery kan blandt andet bruges til at lave forudsigelser, men det kan også bruges til andre opgaver såsom at analysere salgsdata eller at få en computer til at sortere i tallene.  

Det eneste det kræver, er et dataset, forespørgsler og BigQuery. Den store forskel der er ved BigQuery og andre systemer er, at det blot tager få sekunder at genere dataen, og så er forespørgsler klar.

Du kan høre meget mere om BigQuery samt en masse andre teknologier til Robobusiness Europe 2016.

Robobusiness Europe 2016
Robobusiness Europe 2016

Robobusiness Europe 2016 er Europas største robot- og dronekonference med tilhørende udstillinger. 1.-3. juni finder messe+konference sted i Odense Congress Centre – og IDA er med! 

Læs mere

Deltag i debatten

IT - artikler og arrangementer

Nyeste IT-job fra Jobfinder

luk
close