13-12-2018 15:27:39

Med IDA Startup sætter vi fokus på teknologibaseret iværksætteri. Vi understøtter dig, som har valgt en karrierevej, som iværksætter - hvad enten du selv har startet en teknologibaseret startup, eller ønsker at blive en del af en. Vi tilbyder rådgivning, og arrangementer, deler viden og faciliterer netværk med teknologibaseret iværksætteri som afsæt.

IDA sætter fokus på selvstændige, freelancere og startups med nyt site

Flere og flere medlemmer starter egen virksomhed. Derfor sætter IDA nu området i centrum med et helt nyt site for selvstændige, freelancere og startups. Her kan man få overblik over IDAs mange juridiske ydelser, få tips til start af egen virksomhed, se webinarer og få overblik over en lang række rabatter.
8. maj. 2018 Af IDA

Stadig flere IDA-medlemmer har egen virksomhed, har freelanceopgaver eller arbejder i projektansættelser. Derfor sætter IDA yderligere fokus på den rådgivning, som man kan få som medlem, og på de mange ting selvstændige, freelancere og startups skal være opmærksom på, når de arbejder uden for Funktionærlovens trygge rammer og rettigheder.

IDA's ydelser 

IDA har en bred vifte af tilbud til dig, der er selvstændig, freelancer eller startup.

Læs mere her

Hvert sjette medlem er selvstændig

16 procent af IDAs medlemmer har mere end én indtægt og kombinerer forskellige jobs i deres arbejdsliv, viser tal fra IDA Survey. Og til de medlemmer står IDAs rådgivere klar med skræddersyede råd og svar, fortæller Juliane Marie Neiiendam, formand for Ansattes Råd i IDA.

- IDA hjælper og rådgiver vores medlemmer, uanset hvor de er i deres arbejdsliv, og som atypisk ansat skal man jo stadig have mulighed for at holde ferie, gå på barsel og spare op til pension. Uden fast arbejdsgiver skal man jo selv have øje på den bold, og det rådgiver vi naturligvis om, siger Juliane Marie Neiiendam.

Det nye site især lægger vægt på de juridiske ydelser, man som selvstændig, freelancer eller startup kan få hos IDA:

”Som IDA-medlem er der altid juridisk rådgivning at hente, uanset om du overvejer at blive selvstændig, freelancer, løse opgaver via digitale platforme, lige har startet din egen virksomhed eller har været i gang på området længe,” siger hun.

Site for selvstændige, freelancere og startups

På det nye site på ida.dk er der direkte adgang til indhold for fire hovedgrupper:

Hvert område på sitet åbner et skræddersyet univers med gode råd, guides, webinarer og juridisk hjælp.

Personlig, juridisk hjælp til selvstændige

Hos IDA sidder en række advokater klar til at give juridisk hjælp og rådgivning til selvstændige, freelancere og startups. På det nye site kan man både kontakte de juridiske rådgivere og booke et møde, men man kan også starte med at læse nogle af de mange artikler, der handler om juridiske områder, man som selvstændig skal være opmærksom på. Man kan f.eks. læse om, hvordan man laver en ejeraftaler, hvordan man ansætter sin første medarbejder, og hvordan man fastsætter sit honorar, den gode kontakt og en honorarberegner.

Guide til opstart og drift

Det kan være en stor mundfuld at springe ud som selvstændig, og derfor kan man på det nye site også finde guides, gode råd og tjeklister til opstart og drift af egen virksomhed. Og når man er selvstændig skal man også have nogle kunder. Det får man via salg og netværk. På det nye site kan man læse guides og gode råd til, hvordan man får held med sit salg, og hvordan man kan bruge sit netværk til at styrke sin virksomhed.

Webinarer, kurser og arrangementer

Er man mere til det visuelle og håndgribelige, så linker sitet også til en række skræddersyede webinarer, kurser og arrangementer for selvstændige, freelancere og startups. Er man helt ny som selvstændig kan man f.eks. tage på ‘Kom godt fra start som selvstændig’, der afholdes jævnligt. Og er man mere erfaren kan man med fordel se webinarer om persondataforordningen eller om crowdfunding. 

Rabataftaler og fordele

Sidst men i den grad ikke mindst kan man som selvstændig få glæde af de mange rabataftaler og fordele, som IDA kan tilbyde medlemmerne. Her er der blandt andet samarbejdsaftaler med en række advokater, bogføringsværktøjer, IDA Forsikring og IDA Erhvervsbank. Se rabatter og fordele


Deltag i debatten

Jobfinder - Freelanceopgaver

luk
close