14-12-2018 20:37:06

Ingeniør er den mest indflydelsesrige i dansk erhvervsliv

I dette års udgave af Magtens Atlas er ingeniøren Niels B. Christiansen, Danfoss’ topchef, den mest indflydelsesrige person i dansk erhvervsliv målt på formelle netværk.
1. dec. 2016 Af Katja Isabel Romme Simonsen

Den 50-årige ingeniør Niels B. Christiansen er den mest centrale erhvervsmand målt på formelt netværk ifølge årets udgave af Magtens Atlas. Det skriver Business.

Niels B. Christiansen har været topchef hos Danfoss siden 2008 og har gennem tiden opbygget et imponerende netværk gennem tunge bestyrelsesposter. Ved siden af jobbet er han nemlig formand for bestyrelsen i kapitalfonden Axcel, næstformand hos Dansk Industri og medlem af bestyrelsen hos AP Møller-Mærsk, William Demant Holding og DTU.

Hvorfor Niels B. Christiansen har alle disse tunge bestyrelsesposter i erhvervslivet, begrunder han selv ved, at de giver ham viden og inspiration til at drive Danfoss.

Magtens Atlas bygger på oplysninger om knap 5000 forskellige fora inden for både politik, erhvervslivet, organisationsverdenen og kulturverdenen. Her prøver de at tegne et billede af, hvordan de formelle netværk ser ud, og hvor magten er centeret.

Du kan se hele listen over de ti mest centrale personer i dansk erhvervsliv på Berlingske Business.  

Indefra med Anders Agger – Danfoss

Du kan desuden se udsendelsen med Niels B. Christiansen, når Anders Agger tager med ham til COP21 i Paris og ser, hvad der driven en af Danmarks dyreste CEO’s.

Digitaliseringen giver Danfoss muligheder for vækst
Digitaliseringen giver Danfoss muligheder for vækst

Ledelse der styrker 2016: I tider med store kvantespring, som digitaliseringen i den grad er, ser administrerende direktør for Danfoss Niels B. Christiansen store muligheder for vækst i organisationen, som han har fået tun ...

Læs mere

Deltag i debatten

Job & Karriere

Nyeste job fra Jobfinder

luk
close