21-09-2018 08:30:22

Inspiration til dit karrierevalg

Hvordan vælger du den rigtige karrierevej? Skal du være specialist, generalist, projektleder, leder eller selvstændig? Det er vigtigt, du selv tager ansvar for din karriereudvikling.
6. okt. 2016 Af IDA Learning

Bevar din markedsværdi

Husk at holde dine kompetencer ved lige. Når du efteruddanner dig, øger du din markedsværdi på arbejdsmarkedet - både for dig selv, for kollegerne og for virksomheden.

Se IDAs kurser

Mød IDA’s karriererådgiver, og hør om vigtigheden i at tage ansvar for din egen karriereudvikling. Og mød en leder og projektleder og hør om deres karrierefravalg og -tilvalg. Video fra Karrieretrinsdag 2015 i København.

AFKLAR DINE KARRIEREØNSKER MED EN GRATIS KARRIERESAMTALE

Brug IDA, når du vil have hjælp til at udforme din egen karriereplan og vælge karriereretning. Som medlem af IDA har du mulighed til 1 gratis karrieresamtale hvert halve år. Book din karrieresamtale her.

KARRIEREKURSER

Ud over gratis karrieresamtaler udbyder vi en række karrierekurser, hvor vi går mere i dybden med din karriereudvikling. Se vores aktuelle udvalg af karrierekurser.

Situationsanalyse - hvordan har du det i dit job lige nu?
Situationsanalyse - hvordan har du det i dit job lige nu?

Svar på 49 spørgsmål og kom tættere på din egen situation i forhold til bl.a. opgaver, kollegaer og familie.

Læs mere
Kompetenceprofil
Kompetenceprofil

Kortlæg dine kompetencer til brug for både kompetenceudvikling og i forbindelse med udviklings- eller jobsamtaler.

Læs mere
Sådan tester du dine styrker
Sådan tester du dine styrker

Få hjælp til at finde dine signaturstyrker. Du kan både bruge dem til dine ansøgninger, CV'er og i din kompetenceudvikling.

Læs mere
Test og beregnere
Test og beregnere

IDAs karrierekonsulenter kan hjælpe dig med, hvordan du selv kan lægge meget af karriere-puslespillet. Her er en række værktøjer i form af test og beregnere, der kan hjælpe dig på vej.

Læs mere
Kunsten at komme i flow
Kunsten at komme i flow

Kender du glæden ved at være i flow – at ride på bølgen, hvor du glemmer tid og sted. Læs hvordan du forbedrer dit flow.

Læs mere
5 gode grunde til at kvitte dit job
5 gode grunde til at kvitte dit job

Der er mange faktorer, der har indflydelse på, hvor tilfreds du er med din jobsituation. Nogle af disse styrer du selv, andre kan du påvirke i samarbejde med chef eller kolleger, mens andre igen e ...

Læs mere

Deltag i debatten

luk
close