18-10-2018 07:17:50

Hospital 4.0 er en revolution og opbrud med det danske sundheds- og hospitalsvæsen, og det sker lige nu. Se eller gense, hvad der skete på Driving Health Tech konferencerne i 2016 og 2017 og glæd dig til 2019, hvor vi gentager succesen.

Jack Kreindler: ”Kroniske sygdomme kan forebygges ved hjælp af data”

Driving Health Tech 2016: Problemet med kroniske sygdomme er eksploderet, og alle de forebyggende indlæggelse koster billioner af dollars for USA alene. Hvordan kan revolutionen af biosensorer og maskinlæring løse denne udfordring? Det vil Jack Kreindler holde oplæg om til konferencen Driving Health Tech 2016. Imens kan du blive klogere på denne udfordring i linksamlingen.
24. aug. 2016 Af Katja Isabel Romme Simonsen

Fremtiden inden for sundhedsteknologi er i eksplosiv udvikling, og til konferencen Driving Health Tech 2016 sættes der spot på det sidste nye inden for sundhedsteknologi og på teknologiens rolle i fremtidens samfund. Konferencen vil se nærmere på de teknologier, der kommer til at drive en stor del af fremtidens behandlinger og helbred: Hvad kan de, hvornår kan de, hvad koster det, hvordan virker de og hvilket potentiale har de?

Til konferencen kan du møde doktor Jack Kreindler. Han er kendt for at prøve at forbedre menneskers sundhed med fokus på maskinlæring, samt hvilken rolle teknologien kan spille i forhold til at løse den globale udfordring med kroniske sygdomme blandt verdensbefolkningen. Til konferencen vil han give sit banebrydende bud på, hvordan ny teknologi kan løse de 5 største kroniske sygdomme. Imens kan du blive klogere på denne udfordring i linksamlingen herunder.

Sundhedsteknologier kan forbedre menneskeliv

Selvom mulighederne for nye sundhedsteknologier hastigt vokser, fokuserer disse innovationer ikke nok på patienterne. Det fortalte Jack Kreindler til WIRED Health 2015 konferencen.

"Det er vores ansvar ikke kun at tænke på, hvordan man opbygger en milliard virksomhed med disse teknologier, men i stedet tænke meget alvorligt på, hvordan vi implementerer dem i sundhedsvæsnet, fortalte han.

I videoen fortæller han om de enorme forbedringer i maskinlæring, smart health devices og genomforskning, som kan forbedre millioner af menneskeliv herunder patienter, der har behov for det

Remote patient intelligence

Vi har hørt omkring fjernovervågning af patienter i næsten et årti, dog har teknologien hidtil fejlet i forhold til implementering, men det er nu ved at ændre sig. Billigere og bedre biosensorer og gennembrud i maskinlæring samt big data giver bedre effektivitet og økonomisk styring af patienter derhjemme.

”Mit håb er, at vi kan bruge disse teknologier til at eliminere alle uundgåelige hospitalsindlæggelse og i processen løse problemet for kronisk sygdomme, som lammer vores økonomi,” siger Jack Kreindler.

Du kan læse resten af artiklen på insideBIGDATA.

Fremtiden for healthcare

Hør Jack Kreindlers oplæg til TEDx eventen, hvor han forklarer, hvordan man skal løse healthcare krisen med hjælp fra revolutionen af AL, biosensorer og maskinlæring, der kan hjælpe med at behandle patienter derhjemme, før de har behov for at komme på hospitalet.

How to solve a trillion dollar problem using data
How to solve a trillion dollar problem using data

Keynote: Dr. Jack Kreindler fra London giver sit banebrydende bud på, hvordan kroniske sygdomme kan forebygges ved hjælp af data.

Læs mere

Deltag i debatten

Sundhedsteknologi - Nyheder og arrangementer

Nyeste job fra Jobfinder

luk
close