11-12-2018 14:47:20

Lær LinkedIn at kende og få en god profil på nettet

Karrierekonsulent i IDA, Lise Dan, guider dig gennem LinkedIn og giver gode råd undervejs til at opbygge en profil, hvor du kan give et godt billede af dig selv til nuværende og kommende kollegaer og arbejdsgivere.
26. jan. 2015 Af IDAs Karrierekonsulenter
Tag på tour gennem LinkedIn og få tips til at opbygge eller forbedre din profil.

Job og Karriere

Få hjælp til alt inden for karriere, kompetencer og efteruddannelse. IDA har en række værktøjer, der hjælper dig med at kortlægge din nuværende karrieresituation samt lægge puslespillet for fremtiden.

Se alle IDAs tilbud inden for Job og Karriere her.

LinkedIn er en god måde til at få indflydelse på, hvad der kommer frem på dit navn ved en søgning på Google. Linket til LinkedIn ligger ofte bland de første søgeresultater. 

Her kan du se Lise Dan's profil på LinkedIn.

10 gode råd til din LinkedIn-profil
10 gode råd til din LinkedIn-profil

Din LinkedIn-profil er dit brand - og et vigtigt redskab til opbygning af netværk, til at skabe synlighed over for potentielle kunder eller samarbejdspartnere og ikke mindst til jobsøgning.

Læs mere
Dit LinkedIn-foto er dit markedsføringsværktøj
Dit LinkedIn-foto er dit markedsføringsværktøj

Dit LinkedIn-foto skal være professionelt, vellignende og taget til lejligheden. Sæt aldrig feriebilledet med drinks eller fotoet fra et cykelløb – du skal fremstå professionel, som du gør arbejds ...

Læs mere
Skal jeg skrive på LinkedIn, at jeg er fyret?
Skal jeg skrive på LinkedIn, at jeg er fyret?

JA! er svaret fra karriererådgiver i IDA Lise Dan. For mange job bliver besat via netværk – og netværket kan ikke hjælpe dig, hvis de ikke ved, at du er jobsøgende.

Læs mere

Deltag i debatten

luk
close