18-10-2018 01:05:45

Situationsanalyse - hvordan har du det i dit job lige nu?

Svar på 49 spørgsmål og kom tættere på din egen situation i forhold til bl.a. opgaver, kollegaer og familie.
7. jul. 2014 Af IDAs Karrierekonsulenter

Job og Karriere

Få hjælp til alt inden for karriere, kompetencer og efteruddannelse. IDA har en række værktøjer, der hjælper dig med at kortlægge din nuværende karrieresituation samt lægge puslespillet for fremtiden.

Se alle IDAs tilbud inden for Job og Karriere her.

 Med IDAs situationsanalyse kan du pejle dig ind på, hvordan du befinder dig i dit aktuelle job. Analysen kan støtte dig i dine overvejelser om din udvikling.

 Analysen består af 49 spørgsmål, fordelt på 5 temaer:

  • Mit job og mine opgaver
  • Min udvikling
  • Min leder
  • Mine kolleger
  • Min balance mellem job, familie og fritid

Når du har besvaret spørgsmålene, kan du se en samlet score 1-5 for din samlede, aktuelle jobtilfredshed og for hvert af de 5 temaer. Du får samtidig vist, hvor der kan være særlige opmærksomhedspunkter.

Få adgang til situationsanalysen her

Hvis du vil tale med en af karriererådgiverne, kan du bruge analysen som din egen forberedelse. Du kan vælge også at sende den til karriererådgiveren, så I fra start har et fælles grundlag for samtalen.

Ved fejl: Vi har gennemtestet situationsanalysen på forskellige browsere til både Windows og Mac. Skulle du alligevel opleve tekniske vanskeligheder, beder vi om at du giver os besked, så vi kan rette med det samme. Du kan bruge feltet til kommentarer, som du finder sidst i analysen, og du kan også give os besked her: jsv@ida.dk

Ved tekniske vanskeligheder kan du som alternativ benytte denne papirudgave af situationsanalysen.


Deltag i debatten

luk
close