23-10-2018 05:35:06

Sådan tester du dine styrker

Få hjælp til at finde dine signaturstyrker. Du kan både bruge dem til dine ansøgninger, CV'er og i din kompetenceudvikling.
27. jan. 2015 Af IDAs Karrierekonsulenter

Job og Karriere

Få hjælp til alt inden for karriere, kompetencer og efteruddannelse. IDA har en række værktøjer, der hjælper dig med at kortlægge din nuværende karrieresituation samt lægge puslespillet for fremtiden.

Se alle IDAs tilbud inden for Job og Karriere her.

Denne test kan hjælpe dig med at sætte navn på dine signaturstyrker – de af dine personlige styrker, som er mest fremtrædende. Den bygger på positiv psykologi, som er opstået i USA i 1990’erne. Positiv psykologi fokuserer på hvad der får os til at føle os godt tilpas, som et modstykke til den problemorienterede psykologi.

Styrketesten bygger på den antagelse, at vi trives og arbejder bedst, når vi får lov til at udfolde vores stærkeste sider. Gennem en række spørgsmål identificerer testen dine 5 signatur-styrker. Denne identifikation kan du bruge som grundlag for at bruge dine styrker bedre - gerne på en ny og anderledes måde. Det kan hjælpe dig til at understøtte og videreudvikle dit engagement i jobbet eller i familielivet.

Tag styrketesten her

Testen er udarbejdet af det amerikanske firma Via Survey og er nu oversat til dansk. Det er gratis at gennemføre testen.


Deltag i debatten

luk
close