18-10-2018 00:50:37

Karrierekurser

"Den største trussel mod din karriere er dit nuværende job." Det er den grundregel, IDAs karrierekonsulenter arbejder ud fra, når vi rådgiver vores medlemmer om deres karriere.
18. jan. 2016 Af IDA Learning

IDA coaching

Bryd dine dårlige vaner, find dit potentiale og genfind arbejdsglæden.

IDA coaching er professionel og neutral sparring, der understøtter dine ønsker for fremtiden, dine ekspertiser og handlemuligheder.

Læs mere om IDAs coachingforløb

Du skal forholde dig til din karriere: hvilken retning ønsker du, den skal udvikle sig i? For hvis du ikke gør det selv, er der andre, der gør det for dig.

Derfor er det vores fornemmeste opgave at klæde dig på til at kunne træffe dit eget valg:

  • Hvilken type job er det bedste for dig?
  • Hvilke valg skal du træffe i din karriere?
  • Hvad er dine styrker og kompetencer?
  • Er ledelse en oplagt retning for dig?
  • Drømmer du om at blive projektleder?
  • Egner du dig bedst som specialist eller generalist?

Men det er dig, der skal tage det valg, og det skal du gøre på baggrund af en masse faktorer. Lad os hjælpe dig med at afklare hvilken retning, der ville være den bedste for dig i forhold til dine ønsker og kompetencer.

Afklar dine karriereønsker med en gratis karrieresamtale

Brug IDA, når du vil have hjælp til at udforme din egen karriereplan og vælge karriereretning. Som medlem af IDA har du mulighed til 1 gratis karrieresamtale hvert halve år. Book din karrieresamtale her.

Måske du i virkeligheden skal i en helt anden retning, end du selv gik og troede? Få et overblik over dine stærke og svage sider, og lad os hjælpe dig med at matche dem med ønskejobbet for dig. Vi kan også hjælpe dig med at træffe rette beslutning, hvis du ønsker at foretage et brancheskifte.

Karrierekurser

Ud over gratis karrieresamtaler udbyder vi en række karrierekurser, hvor vi går mere i dybden med din karriereudvikling. Du finder vores udvalg på listen herunder:

Personlig udvikling
Personlig udvikling

IDA tilbyder en række forskellige udviklingsforløb, hvor du i et fortroligt rum har mulighed for at få nye øjne på dine udfordringer.

Læs mere
luk
close