18-10-2018 20:21:12

Kom med til Jobtræf Live

D. 22. november kl. 16-20 løber Jobtræf Live af stablen. Vær med direkte hjemme fra sofaen.
15. nov. 2017 Af IDA
Kom med til Jobtræf Live

Det er altid en god idé at holde sig orienteret om ens karrieremuligheder og de profiler, som virksomhederne efterspørger, men det kræver meget tid og energi at gå til jobsamtaler og -messer hele tiden. D. 22. november kl. 16-20 kan du få overblikket over dine fremtidsmuligheder med et enkelt klik til Jobtræf Live, som er en online karrieremesse til dig med en it-, ingeniør- eller naturvidenskabelig baggrund.

Tilmeld dig jobtræf live

Tryk her og kom med til Jobtræf Live.

Til Jobtræf Live får du muligheden for at chatte med en række af Danmarks stærkeste virksomheder nemt og bekvemt hjemme fra din egen sofa. Hvad end du leder efter nye udfordringer eller bare gerne vil vide, hvad der er af fremtidige karrieremuligheder på jobmarkedet har du her muligheden for at få en skarp dialog med rekrutteringsmedarbejdere i en række interessante virksomheder. Og hvem ved, måske venter dit næste job lige om hjørnet. 

Dem kan du møde til Jobtræf Live

  • Netcompany, IBM, Grundfos, GEA, Oticon, Nets, Nordea, Nine A/S, Schneider Electric og Reload A/S som søger kandidater med it-baggrund

  • MT Højgaard, Forsvaret, Spæncom, Grundfos, GEA, Oticon, Arkil, R&D og Schneider Electric som søger kandidater med ingeniørbaggrund

  • Novozymes søger efter kandidater med naturvidenskabelig-baggrund.

Sådan deltager du

Det er nemt at komme med til Jobtræf Live. Følg dette link og udfyld tilmeldingsformularen.

Det er også en god idé at opdatere din profil og uploade dit CV, så du nemt kan matche med virksomheder, der søger kvalifikationer som dine.


Deltag i debatten

Nyeste job fra Jobfinder

luk
close