21-09-2018 02:44:42

Kurser og uddannelser

De fleste er enige om, at det er vigtigt at udvikle sig fagligt og personligt, men de færreste reflekterer dybere over hvorfor. Selvfølgelig er det vigtigt at holde sig ajour indenfor din branche, men derudover skal du have øje for en række andre ting, når du efteruddanner dig.
11. jan. 2016 Af IDA Learning

IDAs kurser og uddannelser

Virksomhedstilpassede kurser

Er I flere i samme virksomhed, der har samme behov for kompetenceudvikling, så er IDAs virksomhedstilpassede kurser og uddannelsesforløb måske den rigtige løsning.

Der skal være en god balance mellem de udfordringer, du har på dit job, og det kompetenceniveau, du besidder. Derfor skal du vælge efteruddannelse med respekt for hvor du er og med øje for, hvordan du kan udvikle dig.

Den rigtige retning og timing

Du skal bruge kompetenceudvikling til at sikre dig udvikling i dine arbejdsopgaver og kompetencer. Det er vigtigt du har opgaver, der både udfordrer dig fagligt, men som du også har kompetencer til at løse. Derfor skal du kompetenceudvikles i takt med at kompleksiteten i dine opgaver stiger. 

Bevar din markedsværdi

Når du efteruddanner dig, øger du din markedsværdi på arbejdsmarkedet - både for dig selv, for kollegerne og for virksomheden.

Udviklingen er også afgørende for din motivation: Alle vil gerne lykkes og præstere. Men hvis du ikke lærer noget nyt, og blot bliver ved med at lave det samme på den samme måde, bliver du som vidensmedarbejder understimuleret.

Forslag og ønsker

Savner du særlige kurser eller uddannelser – eller har du andre forslag til forbedringer? Kontakt Mette Olesen på meo@ida.dk.

Mød holdet bag IDA Learning her.

luk
close