19-10-2018 04:58:16

Lettere adgang til IDA On-demand webinarer

Webinar: Det er slut med at undre sig over datoen 31.12 og modtage bekræftelsesmail, når man skal se et optaget IDA-arrangement eller webinar. Adgangen til de såkaldte On-demand webinarer kræver fremover kun et login.
2. jan. 2017 Af Henrik Lilholt - Digital redaktør
Lettere adgang til IDA On-demand webinarer

IDA On-demand webinarer

Et On-demand webinar er IDAs betegnelse for, der nogle steder kaldes et webcast. Reelt er det en video fra et møde eller evt. fra et live-webinar.

IDA har gennem de sidste par år optaget flere hundrede arrangementer på video og gjort dem tilgængelige som On-demand webinarer, Derved er det muligt at en række møder og arrangementer, som man ikke har mulighed for at deltage i p.g.a. afstand eller tidspunkt.

Adgangen til On-demand webinarerne bliver nu lettere. De kræver blot en brugerprofil for at logge ind. Alle medlemmer af IDA har en brugerprofil og det samme har alle andre, der har deltaget i et arrangement hos IDA. Det er gratis at oprette en brugerprofil.

On demand-webinarerne er opdelt i en række kategorier og de er også søgbare. Se oversigten her.

Hidtil har det dog været lidt bøvlet at få adgang. On-demand webinarerne har af tekniske årsager været annonceret som arrangementer ”Foran din egen computer” og oftest med en afholdelsesdato den 31. december. Det krævede både login og en bekræftelsesmail med et tilmeldingslink og var– indrømmet – ikke særlig brugervenligt.

Vi har konverteret over 100 af de gamle webinarer til det nye system med et direkte login. Der vil løbende komme nye webinarer til.

Langt de fleste webinarer er tilgængelige for alle med en profil. Nogle få er tilgængelige for alle eller kræver et medlemskab af IDA. 

De ”rigtige” webinarer, hvor man kan chatte direkte med foredragsholderen, ligger fortsat i arrangementsystemet, hvor man tilmelder sig som hidtil.

Se alle On demand Webinarer

Her kan du se de mest populære On Demand webinarer i en række forskelige kategorier. Vi har forbedret tilmeldingen, så du blot skal logge ind og herefter kan se webinaret med det samme.

Læs mere

Deltag i debatten

luk
close