14-12-2018 20:40:41

Mød fem startup virksomheder

Video: Mød fem startup virksomheder fra IDA Startup Fair-konferencen i 2016, der beskæftiger sig med alt fra high performance elektriske motorcykler, kommunikationsværktøjer til katastrofeområder, kunstig intelligens til stemmegenkendelse, fremtidens bankløsning og software løsninger mellem kunde og leverandør.
Ajourført den 9. nov. 2016 Af Monika Bruus-Jensen

IDA Startup fair-konferencen i 2016 bød på en række inspirerende pitches fra startups hvis arbejdsområder spændte vidt og bredt.

Forud for dette års startup fair har vi fundet fem af sidste års pitches til inspiration forud for dette års IDA Startup Job Fair, som løber af staben d. 4. maj. 

Fenris Motorcycles 

Bjarni Gudmundsson fra Fenris Motorcycles fortæller i denne pitch om sin vej fra at være nyuddannet fra DTU til at arbejde med udvikling af high performance elektriske motorcykler, som skal ændre måden man kører motocykel på gennem overlegen acceleration og utrolige manøvreringsmuligheder.

Linkaiders

Startup virksomheden Linkaiders har udviklet et kommunikationsværktøj, der skal anvendes af frivillige nødhjælpsarbejdere i katastrofeområder. Her er det svært for nødhjælpsarbejderne og -koordinatorerne at kommunikere, da telefonmaster ofte er væltet. Med deres teknologi kan de kommunikere med hinanden på lang afstand uden at benytte master, og dermed være med til at sikre et mere effektivt nødhjælpsarbejde. 

Corti

Virksomheden Corti har ved brug af kunstig intelligens skabt en talegenkendelsesteknologi, som kan hjælpe medarbejderne på alarmcentralen med at identificere hjerteanfald. Corti identificerer mønstre i samtaler og konverterer disse data til handling. Derigennem kan Corti hjælpe til at sikre hurtigere hjælp ved hjertetilfælde.

Tradeshift

Tradeshift har udviklet en softwareplatform, der kan sammenkoble forskellige leverandører med forskellige netværk. Den cloud-baserede platform fungerer som en erstatning for alt det papirarbejde, der bliver lavet rundt omkring i virksomhederne. Platformen kan fx anvendes til at sende en faktura til en leverandør digitalt i stedet for på papir.  

Hufsy pitch & inspirational talk

Hufsy udvikler fremtidens bankløsning for mindre virksomheder på en mere simpel og letforståelig måde. Løsningen er samlet på et sted og tilkoblet andre systemer og værktøjer, som virksomhederne benytter som fx regnskabs-, løn, regning og fakturasystemer.


Deltag i debatten

Startup: Artikler og arrangementer

Nyeste job fra Jobfinder

Jobfinder - Freelanceopgaver

luk
close