27-05-2018 13:38:33

Nu kan du læse den nye betonhåndbog

Siden 80erne har Betonhåndbogen været et vigtigt arbejdsredskab for alle, der arbejder med beton. Dansk Betonforening har netop udgivet en ny udgave af Betonhåndbogen.
26. feb. 2016 Af Rene Pedersen - netværksredaktør
Nu kan du læse den nye betonhåndbog

Betonhåndbogen er både tænkt som en lærebog og et opslagsværk. Det vil sige, at den er skrevet, så unge uden forhåndsviden kan blive klogere, og samtidig er kapitlerne i bogen så dybe, at folk, der har arbejdet med beton i mange år, kan dykke ned i artiklerne.

I forhold til første udgave fra 80erne bliver Betonhåndbogen i dag udgivet som en bog på nettet, så du kan tilgå den på computer og telefoner, ligesom der er mulighed for at søge i bogen. Det betyder også, at bogen ikke skal ses som et komplet værk, men derimod som et leksikon, der løbende bliver udbygget.

I øjeblikket kan du blandt meget andet læse om delmaterialer, proportionering, transport af beton, beton i bygge og anlægsbranchen, holdbarhed og meget mere. Bogen rummer i dag 420 sider, men når de sidste kapitler bliver færdige, vil du også kunne læse om blandt andet krav til beton, armering, kvalitetssikring og brand, og så vil bogen nærme sig 1000 sider.

Bogen er åben for alle og gratis at anvende. Det betyder blandt andet, at der er fri adgang til at bruge tekst, figurer og billeder, hvis du skriver om beton.

Læs mere om Betonhåndbogen på betonhaandbogen.dk

Betonhåndbogen blev præsenteret 24. februar 2016. Du kan se alle oplæggene i dette webinar:


Deltag i debatten

Byggeri og Anlæg - artikler og arrangementer

luk
close