18-10-2018 23:07:20

Perspektiver og facetter af tid

Video: Den 15.-19. august blev der afholdt konferencen 3rd International Conference and Festival on Time Perspective i København. Her var et netværk af anerkendte forskere, videnskabsmænd og kunstnere fra over 40 lande mødtes for at diskutere sociale fællesskaber og vedvarende global forandring ud perspektivet tid. Vi har samlet fem videoer fra dagen.
29. aug. 2016 Af Katja Isabel Romme Simonsen

Justyna Kramarczyk: Digital race? The impact of time pressure on media multitasking and creativity.

Hvordan kan vi leve i en tid, hvor tidspresset stadig er et problem på trods af alle de teknologier, der findes id ag? Det fortæller Justyna Kramarczyk mere om i videoen.

Sian Lindley: Building Enduring Value: Temporal Models and Experiences of Technology

Sian Lindley fortæller om en ny teknologi kaldet TimeCard. TimeCard prøver at samle indholdet fra vores teknologi for at give det tidsmæssig værdi herunder billeder, e-mails mm. Hør mere om teknologien i videoen.

P.A. (Patrick) van der Duin: Crossroads between Innovation and Sustainability

Fremtiden er umulig at overse. De fleste samfundsmæssige problemer vi står overfor i øjeblikket er et resultat af at have forsømt fremtiden og set for meget på fortiden. Tidsrammen for fremtiden har en betydning for alle de problemer, vi står overfor såsom fremtidige samfundsmæssige, teknologiske, politiske, kulturelle, økonomiske og miljømæssige problemer. Det er tid til fremtiden, fortæller P.A. (Patrick) van der Duin i videoen.

Karl Drejing: Time Focused Incitements; Re-examining Previous Findings with ecologically valid data

I videoen fortæller Karl Drejing om hans undersøgelse af tids fokuserede incitamenter ud fra data af tidligere tekster. 

Lavoslava Benčić: The virtual thematic route

Hvordan bevarer man information, så det ikke går tabt i den teknologiske tidsalder, vi tilhører? Hør Lavoslava Benčić fortælle mere om det i videoen. 


Deltag i debatten

Fremtidsteknologi

Nyeste job fra Jobfinder

luk
close