14-12-2018 20:39:49

Præsentationer fra Technomania

Hvis du ikke nåede på Techomania på årets HI-messe, har du mulighed for at gense nogle af præsentationerne fra oplægsholderne. Du finder blandt andet præsentationer om mulighederne ved at ansætte en robot, om advanced manufacturing og om innovative virksomheders DNA.
20. okt. 2015 Af IDA Universe

Robotteknologisk innovation
MiR – Mobile Industrial Robots udvikler og producerer mobile robotter til interne logistikopgaver. MiR robotterne kan klare alt for palle- og bokshåndtering til transport opgaver, og de bliver brugt på det industrielle marked og hospitalsmarkedet. Læs præsentationen af Niels Jul Jacobsen fra Mir og hør mere om, hvad MiR står for, og hvorfor der er et behov for mobile robotter.

Fremtidens production er advanced manufacturing
Nigel Edmondson fra Made – Manufacturing Academy of Denmark viser i sin præsentation, hvorfor advanced manufacturing er fremtidens produktion. Advanced manufacturing muliggør, at dansk nicheindustri kan fastholde sin position i værdikæden, og MADE tager første skridt mod udvikling af Advanced manufacturing i Danmark. Læs præsentationen og hør mere om avanced manufacturing, og hvorfor advanced manufacturing er en langsigtet investering.

Ansæt en robot 
Robotter har et stort potentielt arbejdsområde og kan overlappe menneskers arbejde. Thomas Thillemann Petersen fra Maskinsikkerhed ApS præsenterer, hvad man skal være særlig opmærksom på i forhold til sikkerheden, når man har robotter på arbejdspladsen. Det der især giver problemer er, at robottens område ikke længere er klar defineret, og det kan give nogle sikkerhedsmæssige foranstaltninger. Læs mere i præsentation om, hvilke ting man skal være særlig opmærksom på i forhold til sikkerheden, når man implementerer robotter.

Overblik over muligheder ved at ansætte en robot
Mange virksomheder tøver med at indføre robotter, men har du tænkt på at ansætte en robot? Så læs præsentationen af Søren Peter Johansen, faglig leder på Teknologisk Institut for robotteknologi, hvor du får et overblik over muligheder, starthjælp og hvilken rådgivning du kan få, hvis du ansætter en robot.

Robotteknologisk innovation – samarbejde med robotter i dansk produktion
Søren Peter Johansen, faglig leder på Teknologisk Institut for Robotteknologi, viser i sin præsentation, hvilke robotter man kan få i dag, hvilke sikkerhedsaspekter der er i forhold til robotter, og hvad man kan forvente sig af robotter. Læs præsentationen og bliv klogere på, hvordan vi kan bruge robotter i fremtiden.

Innovative Virksomheders DNA
Tre krav til nye organisation er agilitet, åbenhed og skalerbar. I dag er den eneste konstant forandring, og det digitale mind-set betyder alt. Det gør det til den mest spændende tid at leve i ifølge Mads Thimmer og Preben Mejer, som er CEO og co-founder af HI-innovation Lab. Læs præsentationen og bliv klogere på, hvordan din virksomhed bliver innovativ.


Deltag i debatten

Fremtidsteknologi

luk
close