21-09-2018 08:29:09

Robotten Kubo vinder pitch-konkurrence på EU’s største tech messe

Robotten Kubo, der skal lære børn om programmering, vandt pitch-konkurrencen på Europas største tech messe, Websummit, i Lissabon foran 1500 andre startup-virksomheder.
21. nov. 2016 Af Katja Isabel Romme Simonsen

Universe skrev tilbage i august om robotten Kubo, der skal lære børn om programmering. Kubo Robot deltog i Europas største tech messe, Websummit, i Lissabon med over 53000 deltagere heriblandt iværksættere, statups og investorer. Her deltog Kubo Robot i pitch-konkurrencen sammen med 15000 andre startup-virksomheden og vandt konkurrencen. Præmien var 100000 Euro, som Kubo Robot skal bruge på at videreudvikle robotten. 

Udover at vinde konkurrencen fortalte Tommy Otzen, at en række investorer på messen var særlig interesseret i et samarbejde. 

”Flere investorer tilkendegiver, at vi har et interessant produkt og rammer et marked, som er efterspurgt lige nu,” siger han.

Du kan læse mere om robotten Kubo, og hvordan den skal være børn om programmering i artiklen herunder: 

Robotten Kubo skal lære børn om programmering
Robotten Kubo skal lære børn om programmering

Programmering er en vigtig kompetence og kan lære børn meget. Det mener startup virksomheden Kubo Robot, der har udviklet en robot, der skal lære børn om programmering.

Læs mere

Deltag i debatten

Jobfinder - Freelanceopgaver

luk
close