18-10-2018 07:16:45

Driving Technology 2016 fandt i år sted den 24. juni med temaet Mind the gap: Den eksponentielle teknologi breder sig til stadig flere brancher. Salim Ismail fra Singularity University i Californien gav et unikt indblik i fremtiden og fire fremtrædende danske virksomheder forholdt sig til disruption.

Salim Ismail: Ingeniørfaget er det sidste, der bliver disrupted

Ingeniørfaget: Skal den canadiske teknologi-ekspert og strateg Salim Ismail vælge én disciplin, som er immun over for disruption, singularitet og generel overflødiggørelse, peger han på ingeniørfaget.
18. jul. 2016 Af Rene Pedersen - netværksredaktør
Salim Ismail er optimistiske på ingeniørfagets vegne. Ingeniører er formentlig den sidste jobgruppe, der bliver disrupted

På grund af den hastige teknologiske udvikling forsvinder en række jobgrupper i løbet af de kommende årtier. Der er dog ikke noget, der tyder på, at ingeniørfaget er på vej ud. 

Da den canadiske teknologi-ekspert og strateg Salim Ismail til Driving Technology 2016 blev bedt om at vælge én disciplin, som er immun over for disruption, singularitet og generel overflødiggørelse, pegede han på ingeniørfaget. Ingeniører har ifølge Salim Ismail det bedst tænkelige mindset i forhold til at bruge teknologi til problemløsning.

Salim Ismail peger også på, at ingeniører har en holistisk tilgang til problemløsning, samtidig med at de har forståelse for teknologi og den videnskabelige metode.

Bestseller-forfatteren mener også, at en ingeniør ligefrem kan sammenlignes med en kunstner.


Deltag i debatten

luk
close