14-12-2018 06:47:33

Med IDA Startup sætter vi fokus på teknologibaseret iværksætteri. Vi understøtter dig, som har valgt en karrierevej, som iværksætter - hvad enten du selv har startet en teknologibaseret startup, eller ønsker at blive en del af en. Vi tilbyder rådgivning, og arrangementer, deler viden og faciliterer netværk med teknologibaseret iværksætteri som afsæt.

Bootcamp for unge iværksættere

Fra akademisk teori til praksis som iværksætter
1. sep. 2017 Af IDA Startup

Selvstændig

Er du selvstændig eller overvejer at blive det? IDA har konsulenter, netværk og rådgivning til dig, der er selvstændig eller overvejer at blive det.

Se alle IDAs tilbud til selvstændige her

Interessen for en karrierevej som iværksætter er stigende, men det kan være svært at omsætte akademisk teori til praksis som iværksætter. Derfor tog IDA og Djøf i samarbejde med Venture Cup initiativ til en iværksætter bootcamp, hvor studerende fra de to foreninger hen over en weekend blev sat til at arbejde i tværfaglige teams for sammen at udvikle en idé til et nyt virksomhedskoncept. Her fik de indsigt i teori og værktøjer, der hjalp dem til at omsætte deres akademiske kompetencer til konkret iværksætteri og dermed til at udvikle deres teams forretningside.
Se mere i videoen herover.


Deltag i debatten

Jobfinder - Freelanceopgaver

luk
close