18-10-2018 08:01:56

Årets kursuskatalog er på gaden

Så er IDAs kursuskatalog er på gaden igen - her finder du en bred vifte af spændende kurser og uddannelser, som er skræddersyede til dig og de udfordringer du møder som ingeniør eller cand.scient.
25. apr. 2016 Af IDA Learning
IDAs første kursuskatalog er på gaden - her finder du en bred vifte af spændende kurser  og uddannelser, som er skræddersyede til dig og de udfordringer du møder som ingeniør eller cand.scient.
IDAs første kursuskatalog er på gaden - her finder du en bred vifte af spændende kurser og uddannelser, som er skræddersyede til dig og de udfordringer du møder som ingeniør eller cand.scient.

IDAs kurser og uddannelser

Hvad enten du er selvstændig, specialist, leder eller projektleder ønsker vi at tilbyde dig de helt rigtige efteruddannelser.

Vores mål er, at du altid har de bedste forudsætninger for at være klædt rigtigt på – både til det lokale og det globale arbejdsmarked. Sådan at IDA også er din foretrukne partner, når det gælder efteruddannelse.

De forløb  og kurser, som du kan vælge mellem her, er udviklet og udbydes i samarbejde med førende danske og udenlandske uddannelsesinstitutioner og universiteter. Det er din garanti for, at kurserne er blandt de allerbedste.

Se IDAs kursuskatalog her

Kurser om ledelse
Kurser om ledelse

Lær hvordan du bedst muligt skaber værdi for dig og din virksomhed - på alle trin i din lederkarriere. Se vores store udbud af lederkurser, både til den nye og den erfarne leder.

Læs mere
Kurser om projektledelse
Kurser om projektledelse

Går du med drømme om at blive projektleder, eller er du allerede projektleder? Vi har kurset til dig, uanset hvor meget erfaring du har med projektledelse.

Læs mere
IDAs salgskurser og -uddannelser
IDAs salgskurser og -uddannelser

Få styrket dine kompetencer inden for professionelt B-t-B salg.

Læs mere
Virksomhedstilpassede kurser og uddannelsesforløb
Virksomhedstilpassede kurser og uddannelsesforløb

Er I flere i samme virksomhed, der har samme behov for kompetenceudvikling, så er et virksomhedstilpasset forløb ofte den rigtige løsning. Det er både billigere og indholdet tilpasses jer.

Læs mere

Deltag i debatten

luk
close