15-10-2018 17:17:22

IDA slog dørene op til årets tech event, Technomania, 4. og 5. oktober 2017 på hi messen i Herning.

Technomania 2015 i lyd og billeder

Fremtidens teknologier var i den grad i centrum på hi teknologi- og industrimesse i Herning i 2015. Technomania blev et publikumsmæssigt trækplaster for nysgerrige teknologi-sjæle og andre interesserede.
28. sep. 2015 Af Ole Haun
Fremtidens teknologier var i den grad i centrum på dette års hi teknologi- og industrimesse i Herning -se dem her

En af 2015 specialevents på hi teknologi- og industrimessen i Herning var Ingeniørforeningen, IDAs ”Technomania” som udfoldede sig i hal F. Eventen tiltrak et både stort og bredt publikum, som dagen igennem strømmede ind i hal F for at se og høre om fremtidens teknologier. 

”Jeg tror, det usædvanlige set up - og ikke mindst den teknologiske bredde, som Technomania repræsenterede, i høj grad var med til at gøre Technomania til en anderledes event, som havde noget at byde på for en bred kreds af de besøgende på messen”, siger Ib Kongstad, formand for IDA Vestjylland.

Samtidig glæder han sig over den entusiasme og opbakning, som muliggjorde Technomania-projektet

”Jeg er meget bevidst om, at Technomania ikke var nogen solistpræstation. Der er mange, som har skullet spille med: Udstillere, samarbejdspartnere og ikke mindst MCH Messecenter Herning, som gav os gode og velfungerende rammer for at gennemføre en fremtidsevent som Technomania”, slutter Ib Kongstad.  

I bunden af denne artikel kan du møde udstillere og samarbejdspartnere, som alle var med til, at give de mange fremmødte et pust af fremtiden

Se billeder fra Technomania:

Technomania 2015

Webinarer fra Technomania
Webinarer fra Technomania

Interesserer du dig for 3D-print eller innovation? Så se webinarer fra Technomania på året HI-messe. Type A Machines præsenterer 3D printing gone wild, og Sputnik5 by Innovation Lab fortæller om i ...

Læs mere

Deltag i debatten

luk
close