19-09-2018 09:32:02

University Startup World Cup

Den 14.-18. september kommer 47 forventningsfulde iværksætterhold fra universiteter i hele verden til København for at dyste om at have verdens bedste idé! Dette finder sted under University Startup World Cup, som forløber i 5 dage og afsluttes med en stor finale i Industriens Hus. Holdene skal besøge virksomheder, mødes med investorer og lære alt om rejsen fra idé til forretning.
9. sep. 2015 Af Katja Isabel Romme Simonsen

Interessen for verdensmesterskabet i iværksætteri for universitetsstuderende er stor både blandt studerende og erhvervslivet. Flere end 750 idéer er blevet sendt ind fra over 55 lande, og ud af dem er 100 forretningsplaner sendt til screening hos online jurymedlemmer. Det er endt med 47 hold fra mere end 24 lande, der tager turen til København i september.

Efter en begivenhedsrig uge afsluttes det hele fredag d. 18. september i Industrien Hus, hvor et VIP-jurypanel med Stine Bosse, prominent erhvervskvinde, Søren Ejlersen fra Aarstiderne, lakridskongen Johan Bülow og Nicolas Michaelsen fra den succesfulde startup AirHelp finder den endelige vinder.

EXPO - University Startup World Cup hos IDA

Du har mulighed for at møde alle deltagerne, netværke med ledende profiler inden for det danske erhvervsliv og succesrige iværksættere til EXPO - University Startup World Cup hos IDA. 

Venture Cup er en NGO, som samarbejder med blandt andet Vækstforum under Region Hovedstaden og erhvervspartnere såsom Novo Nordisk, Microsoft, RUC, IDA, Lauritz Fonden, Awapatent og DI.

Den store EXPO kommer til at foregå hos IDA onsdag d. 16. september.

Du kan tilmelde dig her.  

 

Erhvervs- og Vækstminister, Troels Lund Poulsen, kigger forbi for at fortælle om Danmark som iværksætterland, inden H.K.H. Kronprinsesse Mary giver den endelige pris til vinderholdet.

Human Shojaee, CEO i Venture Cup, forklarer motivationen bag University Startup World Cup:

”Vi har valgt at lave dette verdensmesterskab, da vi ønsker at gøre Danmark til den førende iværksætterhub for universitetsstuderende. Det er en perfekt mulighed for at promovere Danmark og danske universiteter, samtidig med at vi tiltrækker en masse internationale talenter til det danske erhvervsliv,” forklarer han.

Human mener, at Danmark har brug for gode idéer og talenter, som skal være grobunden fremover.

 ”Derudover er det fantastisk at vise de internationale studerende det danske økosystem, introducere dem til danske virksomheder og give dem et godt netværk, som i sidste ende kommer alle til gode,” siger han.

Holdene skal dyste i fem kategorier: Cleantech & Environment, Life Science & Medtech, Mobile & Web, Product & Technology og Social Entrepreneurship. Venture Cup samarbejder med blandt andre Microsoft, Novo Nordisk, RUC, IDA og Dansk Industri.

Læs mere her: www.universityworldcup.com og www.venturecup.dk.


Deltag i debatten

Design og Innovation

Job & Karriere

luk
close