18-10-2018 22:45:05

Video: Hvad kan drone bruges til i landbruget?

Hør Ross Hunt fortælle om, hvilken rolle dronerne spiller i forhold til at ændre, hvordan vi opfatter nutidens landbrugspraksis.
21. jun. 2016 Af Katja Isabel Romme Simonsen

Det siges, at vi er i begyndelsen af en landbrugsrevolution, hvor systemer skal ændre, hvordan vi ser og administrere landbrugsproduktionen. Nye systemer skal give en højere frekvens og bedre målinger. Disse systemer indebærer droner. 

Ross Hunt fra Cainthus, en virksomheden dedikeret til at digitalisere landbruget, holdte oplæg til Nordic Drone Games 2016 om, hvordan dronerne kan ændre den måde, vi opfatter nutidens landbrugsmetoder på.

Dronerne kan bruges til at måle og analyse landbruget herunder både afgrøder og kvægbestande. Mulighederne er mange, og droner kan både bruges som et transport- eller billedværktøj, hvor de kan løse forskellige opgaver. De kan især være nyttige at bruge i forhold til målinger, da de målinger, der bliver foretaget i landbruget i dag, er meget upræcise.

Det kan fx være plantning af frø, hvor der kan foretages analyser på baggrund af målinger, som kan medvirke til et større udbytte, takket være droner. Det kræver blot nogle systemer, som skal implementeres i dronerne,og de kan medvirke til en digitalisering af landbrugssektoren. 


Deltag i debatten

Fremtidsteknologi

Nyeste job fra Jobfinder

luk
close