18-10-2018 22:29:41

Video: Hvilke start-up teknologier er på vej?

Hvilke teknologier er på vej i nærmeste fremtid? Bliv klogere på dette i Henrik Bennetsens, COO hos Otherlab, oplæg til Nordic Drone Games 2016, om start-up virksomheder i Silicon Valley, samt de droneprojekter Otherlab beskæftiger sig med.
23. jun. 2016 Af Katja Isabel Romme Simonsen

Iværksætteren Henrik Bennetsen, COO hos Otherlab, samt ekspert i udvikling af teknologier i det tidlige stadie, fortæller i oplægget, at opstartsfasen er meget essentiel, når der skal udvikles nye teknologier. Her gælder det om at udarbejde en teknologi, som er så gennemarbejdet, at den får størst muligt potentiale. Når produktet først er færdigudviklet, kan det derefter kommercialiseres.

Se blot på eksempler som Google eller den danske virksomhed Universal Robots. De startede som studerende på universitet, der arbejde med et produkt for derefter at gøre det til en brand.

Henrik Bennetsen hjælper en masse nye start-up virksomheder med at udvikle deres teknologier, både inden for sol- og vind teknologier, maskiner og robotter.

I videoen fortæller han om de projekter, Otherlab blandt andet arbejder på. En af disse er droner, som kan fungere som vindmøller. Dronen skal flyve til vejrs, hvor den derefter cirkulerer om sig selv, og på den måde genererer elektricitet. Et andet projekt er at få mere energi fra solceller. Her har de brugt solsporing til at få solceller til at vende sig mod solens retning, hvilket skaber mere strøm.  

Henrik Bennetsen fortæller blandt andet også om et projekt, der skal gøre mennesket stærkere. De har bygget en dragt, der indeholder robotegenskaber. Den kan give mennesket ekstra styrke, så man fx kan løbere hurtigere op ad en bakke eller løfte tungere ting.

Video: Hvad kan drone bruges til i landbruget?
Video: Hvad kan drone bruges til i landbruget?

Hør Ross Hunt fortælle om, hvilken rolle dronerne spiller i forhold til at ændre, hvordan vi opfatter nutidens landbrugspraksis.

Læs mere
Video: Hvilke droneregler er der i Danmark?
Video: Hvilke droneregler er der i Danmark?

Hvordan er reglerne for droner egentlig i Danmark? Og hvorfor er det nødvendigt med droneregler? Bliv klogere på disse spørgsmål i oplægget fra Nordic Drone Games 2016, hvor Brad Beach fra SDU UAS ...

Læs mere

Deltag i debatten

Fremtidsteknologi

Nyeste job fra Jobfinder

luk
close