14-12-2018 20:39:32

Vidste du, at IDA hvert år arrangerer mere end 2700 arrangementer?

IDA: En af de ting, der gør IDA til en helt unik organisation, er de regionale og fagtekniske netværk, som hvert år knokler for at gøre IDA bedre for alle medlemmer. IDAs netværk står hvert år for over 2700 arrangementer, som du kan melde dig til.
14. aug. 2018 Af Rene Pedersen - netværksredaktør

Hvad skal du lave på næste onsdag?

Måske skal du lære om storytelling, og hvordan du bruger det i din jobsøgning? Du kan også tage på workshop og lære mere om, hvordan du bruger machine learning til at løse problemer. Eller hvad siger du til et virksomhedsbesøg på Køge Kraftvarmeværk?

Mulighederne er mange, og de tre vilkårligt udvalgte arrangementer fra næste uge er blot en brøkdel af de arrangementer, du kan finde i IDAs arrangementssystem. Laver vi et øjebliksbillede er der p.t. mere end 800 arrangementer fordelt over hele landet, du kan melde dig til som IDA-medlem.

+2700 arrangementer fordelt over hele landet

Du kan selv finde mange flere spændende arrangementer ved hjælp af søgefunktionen på denne side. 

Flere selskaber udgiver også halvårlige aktivitetsprogrammer, som du kan finde her:  

IDA Arbejdsmiljø

IDA IT

IDA Miljø

IDA Proces

Thomas Damkjær Petersen blev valgt som IDAs formand for to år siden, og han er stadig dybt imponeret over det store engagement, der bliver lagt for dagen blandt IDAs græsrødder.

“Det er fantastisk at være formand for en organisation med en så dedikeret medlemsskare,” siger han og uddyber:

“Sidste år deltog mere end 100.000 tilmeldte i vores arrangementer. Der er sociale arrangementer, der binder IDA sammen, mens de faglige arrangementer selvsagt styrker vores viden og netværk. Endelig har vi de personligt udviklende kurser, der er med til at sikre, at IDAs medlemmer er opdaterede på arbejdsmarkedet”.

Uden de aktive ville IDA ikke være det samme!

Arrangementssystemet indeholder alt fra store konferencer som Driving IT og Ledelse der styrker, virksomhedsbesøg, besøg på Stevnsfortet, biografture, hjælp til Skat, moms, budgetter og regnskaber, kurser i Excel, LaTeX og Photoshop, historiske foredrag om alt fra Den Transiranske Jernbane til enevældens postspionage, Kaffesmagning, Lønforhandlingsteknik, Stemmetræning – og helt utroligt meget mere.

Alene i 2018 har der været 75 arrangementer med +100 deltagere, og tæller vi det hele med, står IDA for i omegnen af 2700 arrangementer, som i stærkt overvejende grad er arrangeret af aktive i IDA.

“Uden de aktive ville IDA ikke være det samme. Så enkelt kan det siges. Når jeg er ude at snakke med andre foreninger, er de ved at tabe næse og mund over, at vi i IDA kan lave så mange arrangementer hvert år. De aktives engagement og gåpåmod er fuldstændig unikt,” roser Thomas Damkjær Petersen.

I 2017 var 62.832 medlemmer tilmeldt arrangementerne, og tæller vi også ikke-medlemmer med, når tallet op på 107.724. Dermed er arrangementssystemet også med til at vise IDA frem for mange andre end bare IDA-medlemmer. Og der er ikke bare mange arrangementer i systemet. Det er også arrangementer af en meget høj kvalitet. I forbindelse med arrangementerne giver deltagerne karakterer fra 1 til 10, og i 2017 endte gennemsnitsscoren på 8,9. Og der er flere gode grunde til, at medlemmerne vurderer arrangementerne så positivt, mener Thomas Damkjær Petersen.

“Når medlemmer arrangerer for andre medlemmer, tror jeg ofte, det giver en høj kvalitet og tilfredshed. Der er ingen, der ved bedre, hvad der interesserer vores medlemmer end medlemmerne selv,” siger han og fortsætter:

“Samtidig spænder vores arrangementer bredt i emner - men også geografisk. Der er netværk og viden, uanset om man bor i de store byer eller udenfor dem. Det er en meget vigtig kvalitet for vores arrangementer. Jeg er bare glad for, at vi kan støtte det fra centralt hold”.

Kig selv i arrangement-søgemaskinen og se, om ikke du kan finde et arrangement, der passer dig!


Deltag i debatten

luk
close