21-08-2018 15:42:48

Kom til konference om 3D, som er så meget mere end printere. Vi satte fokus på emnet den 29. september 2017! Tilmeld dig her.

Augmented Reality i service og vedligehold

Taler: Kristian Andreasen, direktør hos Kanda ApS, tager os ind i AR-verdenen og giver eksempler på brugen af AR i industrien.
Augmented Reality i service og vedligehold

Over de seneste par år har Augmented Reality fået en del opmærksomhed, typisk i forbindelse med Virtual og Mixed Reality. Vi vil i dette oplæg se på, hvor AR adskiller sig, og på nogle af de steder, hvor det bliver brugt. Vores fokus vil være på industrien, og som afslutning vil vi undersøge mulige business cases i brugen af AR til at assistere med service og vedligehold.

Kristian Andreasen har med en baggrund som ingeniør og datalog altid været fascineret af spændingsfeltet mellem mennesker og teknologi. De første år som selvstændig var inden for uddannelse, og det har efterladt en stor interesse for, hvordan teknologi kan bruges til at forstå en verden i evig udvikling.

Efter en opvækst i den mørke del af udkants-Danmark, møder Kristian ny teknologi med en sund portion utilitaristisk skepsis.

luk
close