15-08-2018 22:56:08

Kom til konference om 3D, som er så meget mere end printere. Vi satte fokus på emnet den 29. september 2017! Tilmeld dig her.

Avanceret design for AM

Taler: Klaus Loft Højbjerre, teknisk direktør hos Adimant, fortæller om de muligheder og begrænsninger man møder i jagten på det perfekte AM-design.
Avanceret design for AM

Moderne designsoftware halter efter mulighederne i AM. Før designede vi ting, vi ikke kunne fremstille – nu printer vi ting, som er nær umulige at tegne. Selv med specialiseret software møder man ofte begrænsninger. Samtidig skal man balancere hensyn til funktionsoptimering, produktionsbegrænsninger og økonomi. Med afsæt i et konkret eksempel, gennemgås fordele og ulemper i bl.a. gitterstrukturer og topologioptimering. Undervejs tages et par afstikkere til ekstreme designs, som flytter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre.

Klaus Loft Højbjerre har arbejdet med industriel AM siden 2010 og var for to år siden med til at stifte Adimant, som løser AM-relaterede designopgaver for en række europæiske rum- og luftfartsvirksomheder ved hjælp af specialudviklet software.

Se præsentationen her.

luk
close