15-08-2018 22:58:27

Kom til konference om 3D, som er så meget mere end printere. Vi satte fokus på emnet den 29. september 2017! Tilmeld dig her.

Fremtidens 3D-print – større muligheder gennem national brobygning

Keynote: Mads Kjøller Damkjær, CEO, AM-Lab, deler med os, hvordan fremtidens 3D-økosystem ser ud i Danmark, og hvordan vi påvirker udlandet. Et overordnet perspektiv på fremtidens 3D-netværk, og hvordan fonden AM-Lab vil bygge bro for at skabe værdi for alle aktører i Danmark.
Fremtidens 3D-print – større muligheder gennem national brobygning

Mads giver et perspektiv på, hvor 3D-print er i Danmark, og hvordan vi gennem AM-Lab kan skabe et kvantespring, der gør at det danske 3D-print-økosystem, danske SMV’er og start-ups kan få skabt værdi, mere vækst og på sigt en bæredygtig produktion.

Den fjerde industrielle revolution, som smelter sammen med de fysiske, digitale og biologiske verdener, er drevet af avanceret teknologi som Additive Manufacturing. Den brændende platform er klar: Muligheden er der nu, for at Danmark kan rykke på 3D, og aktørerne er klar, tiden er inde til et kvantespring og aktivering af nye forretningsmodeller.

Der er et behov for at bringe den brede dagsorden fremad i øjenhøjde med erhvervsledere; Additiv produktion har potentialet til at påvirke fremstilling og distribution inden for en række sektorer, især hvor små applikationer og tilpasning er værdifulde. Vi fokuserer på mulighederne omkring teknologien. Virkningerne vil mærkes på tværs af værdikæder fra udvinding til servicization.

Industriens Fond har initieret og etableret AM-Lab med henblik på at skabe værdi og vækst. Hvordan kan vi med fokus på alt det rundt om teknologien, skabe nye veje, systemer og forretningsmodeller der flytter os sammen, og sætter os på verdenskortet gennem AM-Lab som samlingspunkt og netværk?

Mads Kjøller Damkjær er adm. direktør i fonden AM-Lab. Mads er designer, entreprenør og tidligere partner og har brugt det meste af sit liv på at bygge, designe og lede start-ups og innovationsdrevne virksomheder i forskellige dele af verden. Mads har rådgivet en lang række internationale virksomheder og ledere og er modtager af flere internationale priser, tildelt Designrådets pris 2012, udnævnt talent 100 af Berlingske og underviser på internationale universiteter.

Se præsentationen her.

luk
close