19-08-2018 19:35:06

Kom til konference om 3D, som er så meget mere end printere. Vi satte fokus på emnet den 29. september 2017! Tilmeld dig her.

Information into Experience

Taler: Jacob Østergaard, CEO i Utopian City Scape, fortæller hvordan oplevelse af data i vores arbejde og vores hverdag vil fortsætte med at udvikle sig, og hvorfor oplevelsesbaseret design-validering er essentielt for ikke kun byggeindustrien, men mange andre.

Vi er omringet af en utrolig mængde data - offentlig og privat - der har potentialet til at forbedre, hvordan vi beslutter og agerer. Men hvordan navigerer vi i den data vi har, og hvordan beslutter vi, hvilken teknologi der skal bruges til at opleve det? 

Jacob Østergaard er CEO for Utopian City Scape, der har beskæftiget sig med virtuelle oplevelser i 10 år og blandt andet har lavet store byudviklingsprojekter som Carlsberg Byen, der udnytter offentlig data, DTU's campus-udvidelse med online arkitektur-konkurrencer og ikke mindst verdens største fuldt interaktive virtuelle oplevelse af et nyt byggeri: BLOX - det nye hjem for Dansk Arkitektur Center og Design Society.

luk
close