20-08-2018 16:14:34

Kom til konference om 3D, som er så meget mere end printere. Vi satte fokus på emnet den 29. september 2017! Tilmeld dig her.

Produktion med 3D-print – hvad kræves for succes?

Taler: Henning Henningsen, seniorkonsulent i Teknologisk Institut, sætter os ind i, hvordan alle, der har økonomi til det, kan investere i en professionel 3D-printer. Men også hvordan det kræver meget mere end at installere en maskine at få forretningsmæssig succes med industriel 3D-print.
Produktion med 3D-print – hvad kræves for succes?

Produktion med 3D-print rummer fantastiske muligheder, og vokser globalt med eksplosiv hastighed. For at få fuldt udbytte af potentialet i 3D-print-teknologien, er der en række ting, man med fordel kan gøre. Investerer man de fornødne ressourcer i forarbejdet, vil man få det bedste resultat. I dette indlæg gennemgås de ting, der skal tages højde for, inden man investerer i teknologien – bl.a. hvordan man skal betragte økonomien, for at blive i stand til at opstille en realistisk business case.

Henning Henningsen, seniorkonsulent, Civiling. M, Produktudvikling, og HD i Organisation har som udviklingschef og konsulent arbejdet med 3D-print gennem mere end 20 år.

Se præsentationen her. 

luk
close