20-08-2018 14:54:05

Kom til konference om 3D, som er så meget mere end printere. Vi satte fokus på emnet den 29. september 2017! Tilmeld dig her.

Ready to self-disrupt?

Taler: Erick Thürmer, adm. direktør, Thürmer Tools, giver os indblik i, hvordan Thürmer Tools på 3 år er gået fra at være en glemt, gammel og støvet virksomhed, der ikke havde nogen eksistensberettigelse, til en moderne tech- og datadrevet virksomhed, der blander sig med verdens største på sit felt.
Ready to self-disrupt?

Med deres verdenspatent på 3D-printet værktøj i hånden er Thürmer Tools i gang med at slå bunden ud af deres branche. Det 3D-printede produkt kan produceres på den halve tid, fordobler den nuværende levetid og leveres til den halve pris. Med de nyligt vundne 12 mio. støttekroner sigter Thürmer Tools efter at blive den største producent af fremtidens gevindskærende værktøj. Og dét med produktion i Danmark.

Med afsæt i Moores lov, computerdoblinger og future tech, vil Erick invitere jer ombord på eksponentiel rejse mod fremtidens multiplanetariske civilisation, hvor robotter og kunstig intelligens har fritaget mennesker for næsten alle arbejdsrelaterede opgaver.

Erick Thürmer er adm. direktør i Thürmer Tools. Igennem sin plads i Børsens Disruptionsråd, er Erick Thürmer talsmand for danske SMV'er, og han udveksler de metoder og ledelsesfilosofier, der har forvandlet Thürmer Tools til den mindste, af verdens største virksomheder!

Se præsentationen her.

luk
close