29-05-2017 00:24:45

Hospital 4.0 bliver en revolution og opbrud med systemet, som det er i dag inden for det danske hospitals og sundhedsvæsen. Med udbredte smarte digitale og IoT løsninger, kombineret med Big-data-analyser vil hospitalsverden skulle genopfinde sig selv. Deltag på årets vigtigste konference om fremtidens Hospital 4.0.

Hvordan vil patienterne og de sundhedsprofessionelle henholdsvis opleve og agere i sundhedsvæsenet, når digitalt udførte målinger og diagnoser skal understøtte sundhedssektorens behandlinger på hospitalerne? Eller når driften af hospitalet er baseret på integrerede data og digitale registreringer af alt fra plastre til senge og toiletbesøg?  

Vil patienterne have tillid til hjemmeindlæggelser, når de er overvåget af bærbare autonome sensorer og telehome kommunikation med hospitals og sundhedsvæsenet? De bærbare sensorer vil samle data, som sendes trådløst til smartphonens programmer, der så automatisk giver diagnoser og behandlingsforslag. Hver mand er sin egen læge. Men hvor troværdige og sikre er programmernes vurderinger og analyser? Kan vi stole på, at der ikke opstår fejl, kritiske situationer og fatale forslag, når den professionelle sundhedsfaglige vurdering udelades og overlades til teknologien?

Vil De professionelle på hospitaler og den primære sundhedssektor blive afhængige af den digitale teknologi eller direkte frataget deres ansvar og kompetencer? Sensorerne overtager målingerne, programmerne diagnoserne og robotterne overtager kirurgien.

Disse spørgsmål og meget mere vil vi vende på årets vigtigste konference. Tilmeld dig allerede i dag, og lad os dele viden om morgendagens hospitalsvæsen.

Big-data-analyse, risiko og sikkerhed, teknologisk og privat sikkerhed, apps, IoT og meget mere. Det hele foregår den 30. november i Aalborg.
Tilmelding
Big-data-analyse, risiko og sikkerhed, teknologisk og privat sikkerhed, apps, IoT og meget mere. Det hele foregår den 30. november i Aalborg.
luk
close