21-08-2018 21:17:47

Hospital 4.0 er en revolution og opbrud med det danske sundheds- og hospitalsvæsen, og det sker lige nu. Se eller gense, hvad der skete på Driving Health Tech konferencerne i 2016 og 2017 og glæd dig til 2019, hvor vi gentager succesen.

Tillid er godt, men blockchain er bedre

Blockchain kan give borgeren kontrol over egne sundhedsdata samt give øget tillid til data. Potentialet er stort, men hvordan kommer vi i gang?
Tillid er godt, men blockchain er bedre

Mængden af personlige data stiger eksplosivt og giver nye muligheder for sundhedsbehandlingen - men også udfordringer. Der skal være tillid til data, og data skal kunne deles efter behov og borgernes individuelle ønsker. Blockchain i kombination med personlige datalagre kan gøre borgeren til dataejer og udgøre et paradigmeskift i digitaliseringen af sundhedsvæsenet. Der er dog forhindringer forude og centrale parter i den offentlige sektor bør bane vejen.

Lars Handrup, Direktør, Partner OptimumIT

Lars Handrup er administrerende direktør og partner i konsulenthuset OptimumIT, der primært rådgiver om digitaliseringen af den offentlige sektor i Danmark. Lars er uddannet cand.scient.dat. og har stor ekspertise indenfor fællesoffentlige digitaliseringstendenser.

Læs også artiklen: Med lidt blockchain og en smartphone kan vi erobre vores sundhedsdata tilbage 

luk
close