18-02-2018 21:18:26

Hospital 4.0 er en revolution og opbrud med det danske sundheds- og hospitalsvæsen, og det sker lige nu. Se eller gense, hvad der skete på Driving Health Tech konferencerne i 2016 og 2017 og glæd dig til 2018, hvor vi gentager succesen.

Tillid er godt, men blockchain er bedre

Sikkerhed: Blockchain kan give borgeren kontrol over egne sundhedsdata samt give øget tillid til data. Potentialet er stort, men hvordan kommer vi i gang?
Tillid er godt, men blockchain er bedre

Mængden af personlige data stiger eksplosivt og giver nye muligheder for sundhedsbehandlingen - men også udfordringer. Der skal være tillid til data, og data skal kunne deles efter behov og borgernes individuelle ønsker. Blockchain i kombination med personlige datalagre kan gøre borgeren til dataejer og udgøre et paradigmeskift i digitaliseringen af sundhedsvæsenet. Der er dog forhindringer forude og centrale parter i den offentlige sektor bør bane vejen.

Lars Handrup, Direktør, Partner OptimumIT

Lars Handrup er administrerende direktør og partner i konsulenthuset OptimumIT, der primært rådgiver om digitaliseringen af den offentlige sektor i Danmark. Lars er uddannet cand.scient.dat. og har stor ekspertise indenfor fællesoffentlige digitaliseringstendenser.

Læs også artiklen: Med lidt blockchain og en smartphone kan vi erobre vores sundhedsdata tilbage 

luk
close