21-08-2018 15:42:22

Hospital 4.0 er en revolution og opbrud med det danske sundheds- og hospitalsvæsen, og det sker lige nu. Se eller gense, hvad der skete på Driving Health Tech konferencerne i 2016 og 2017 og glæd dig til 2019, hvor vi gentager succesen.

Sundhed 4.0 - sammen om patientens sundhedsvæsen

Keynote: Digitaliseringen er et middel til at indfri de sundhedspolitiske mål om et sammenhængende sundhedsvæsen i verdensklasse, der har borgeren i centrum. Hør Dorte Stigaard, koncerndirektør i Region Nordjylland og formand for RSI fortælle om, hvordan Regionerne arbejder målrettet med digitalisering.
Sundhed 4.0 - sammen om patientens sundhedsvæsen

Regionerne arbejder målrettet med digitaliseringen for at gøre en række ting lettere og bedre for borgere og sundhedspersoner. Pointen er, at teknologien skal målrette hjælpen til dem med størst behov for hjælp. I den danske sundhedssektor skal teknologien gavne alle – uanset digitale kompetencer.

Veldokumenterede digitale velfærdsløsninger – herunder telemedicin – skal udbredes hurtigt og effektivt. Det sker gennem en række indsatsområder for et bedre, mere effektivt og sammenhængende sundhedsvæsen for patienter, pårørende og medarbejdere. Derudover arbejdes på et langsigtet målbillede for den fælles it-infrastruktur på sundhedsområdet.

Dorte Stigaard, koncerndirektør i Region Nordjylland og formand for RSI

luk
close