19-08-2018 19:36:52

Hospital 4.0 er en revolution og opbrud med det danske sundheds- og hospitalsvæsen, og det sker lige nu. Se eller gense, hvad der skete på Driving Health Tech konferencerne i 2016 og 2017 og glæd dig til 2019, hvor vi gentager succesen.

Hvordan udvikles en sundhedsapp, der kan implementeres på et hospital?

Taler: Journl A/S er en nytænkende virksomhed, der ønsker at ændre hvordan vi tænker på og arbejder med dataindsamling inden for sundhedsindustrien. Hør om Journls rejse fra idé til produkt.
<p><em>Michael Thabang Langgaard Jensen</em></p>

Michael Thabang Langgaard Jensen

Professor og overlæge Peter Christensen oplevede, tilbage i 2016, en øget frustration over, at de patientrapporterede oplysninger, han fik indleveret oftest var af lav kvalitet eller helt manglende, hvilket gjorde det svært for ham at sikre den korrekte behandling til hans patienter. Peter henvendte sig derfor til APPlab. Hvad betyder det at Journl har været igennem et forløb hos APPlab, et samarbejde mellem AUH og MTIC? og hvad betyder det at APPlabs arbejdsmetode er baseret på principper fra Design Thinking? Hvad betyder det at starten på Journl udspringer fra hospitalets behov.

Michael Thabang Langgaard Jensen og Eskild Mads Eskildsen, Journl A/S

luk
close