15-08-2018 12:41:39

Hospital 4.0 er en revolution og opbrud med det danske sundheds- og hospitalsvæsen, og det sker lige nu. Se eller gense, hvad der skete på Driving Health Tech konferencerne i 2016 og 2017 og glæd dig til 2019, hvor vi gentager succesen.

Internet of Things - fra et hackerperspektiv

IoT er fyldt med muligheder - også for hackere – ikke mindst når det bruges i kritiske systemer. Hør Jens Myrup Pedersen, lektor på Aalborg Universitet, fortælle om hvordan hackere potentielt kan misbruge IoT, og hvordan disse angreb kan undgås.
Internet of Things - fra et hackerperspektiv

At IoT er et paradis for cyberkriminelle så vi da hackere med Mirai-botnettet overtog over 100.000 IoT-enheder og brugte dem til en lang række angreb. IoT i sikkerhedskritiske systemer som f.eks sundhed giver hackere en endnu større palette, bl.a. i forhold til at stjæle og videresælge oplysninger, eller med afpresning og trusler om at lukke systemer ned. Forstå hvordan hackerne tænker, og hvad man kan gøre for at undgå angreb.

Jens Myrup Pedersen, Aalborg Universitet

Jens Myrup Pedersen er lektor på Institut for Elektroniske systemer på Aalborg Universitet, hvor han arbejder med cyberkriminalitet. Hans forskning fokuserer især på trafikanalyse med henblik på detektion og forebyggelse af skadelig aktivitet på netværk, som f.eks inficerede computere eller enheder. Han er ansvarlig for netværkssikkerhed på Master i IT, og har vejledt en lang række specialer bl.a med fokus på detektion af mistænkelige domæner.

Læs også artiklen: EKSPERT: IOT-HOSPITALER ER OPLAGT HACKERMÅL, MEN DERFOR SKAL VI IKKE GÅ OFFLINE

luk
close