15-08-2018 12:42:16

Hospital 4.0 er en revolution og opbrud med det danske sundheds- og hospitalsvæsen, og det sker lige nu. Se eller gense, hvad der skete på Driving Health Tech konferencerne i 2016 og 2017 og glæd dig til 2019, hvor vi gentager succesen.

Kan man (for)blive Cybersikker på fremtidens Hospital 4.0?

Den digitale transformation som så småt sker med Industrial Revolution 4.0 vil også ramme sundhedssektoren. Men hvad betyder det i forhold til privacy, tillid til data og beskyttelse af data. Hvordan er man sikker og cybersikker i fremtidens hospital?
Kan man (for)blive Cybersikker på fremtidens Hospital 4.0?

Verden er på vej ind i et paradigmeskift, hvorved alle de teknologier vi har opfundet igennem de seneste 20-30 år konvergere - kald det hyperkonvergens. Alle teknologi-dimserne kan tale sammen, forstå hinanden og alle er lykkelige! Nej, for 0’ kan blive 1’ og omvendt. Data kan angribes, tages til fange eller elimineres, noget som ingen af os ønsker.

I IT-branchen er vi meget optaget af, hvordan vi kan skabe fremtidens sikre løsninger, idag. Hvilke teknologier kommer og hvad kan de bruges / misbruges til? Og hvordan kan man blive mere cybersikker? Der vil IKKE komme en opskrift - en silver bullet - men foreløbige anbefalinger som gerne skulle give dig modet til at skabe fremtidens hospital.


Christian Wernberg-Tougaard 

Formand for IT-branchens IT-sikkerhedsudvalg og medlem af bestyrelsen for Rådet for Digital Sikkerhed. Har en fortid som Healthcare-ansvarlig i Fujitsu EMEAI og gennem 8 år globalt ansvarlig for “Sociale Velfærdssystemer” i Oracle. Har altid arbejdet med skabelse af værdi via teknologi og har en stor passion for det digitale og hvordan man beskytter sig i den digitale verden. Forundres over at Danmark, som ét af verdens mest digitale lande, lader sine borgere sejle i deres egen it-usikkerhed-sø.

luk
close