20-08-2018 16:14:12

Hospital 4.0 er en revolution og opbrud med det danske sundheds- og hospitalsvæsen, og det sker lige nu. Se eller gense, hvad der skete på Driving Health Tech konferencerne i 2016 og 2017 og glæd dig til 2019, hvor vi gentager succesen.

Sundhed på tværs

Taler: Hvis vi i Danmark ønsker at være i front med nye digitale sundhedsløsninger, så skal vi selv udvikle nye digitale og medicinske muligheder i samarbejde mellem sundhedspersonale, borgere og IT-folk.
Sundhed på tværs

Dette stiller nye krav til samspillet mellem praksis/drift og forskning i sundhed og IT. Et nyt koncept baseret på open source og it-byggeklodser (microservices) kan fungere som en vigtig brobygger.

Morten Kyng, Health IT, Alexandra Instituttet & Computer Science, Aarhus Universitet

Morten Kyng er leder af Sundheds-IT laboratoriet på Alexandra Instituttet og professor i ”allestedsnærværende IT” på Aarhus Universitet. Han er tidligere direktør for Danmarks Nationale Center for IT forskning, og var den første chef for IT-Vest – Samarbejdende Universiteter. Han har taget initiativ til oprettelsen af 4S – Stiftelsen for Softwarebaserede SundhedsServices, som han i dag er daglig leder af. 4S arbejder med telemedicin software, der anvendes i Region Hovedstaden, Region Midt og Region Nord, og styrer udviklingen af en ny samling IT-byggeklodser til telemedicin og -sundhed, se 4S-online.dk.

luk
close