15-08-2018 12:41:43

Hospital 4.0 er en revolution og opbrud med det danske sundheds- og hospitalsvæsen, og det sker lige nu. Se eller gense, hvad der skete på Driving Health Tech konferencerne i 2016 og 2017 og glæd dig til 2019, hvor vi gentager succesen.

It is a Data Breach World! - Hvilke trusler medfører digitalisering og IoT

Sundhedsvæsenets systemer skal være klar til håndtere en række nye trusselsbilleder i fremtiden inden for sikkerhed -og ikke kun truslen for tab af patientdata. Hvilke andre trusler står vi overfor nu og i fremtiden og hvad kan man gøre? Det ikke er i nogens interesse at blive overrasket, især ikke patienternes.
It is a Data Breach World! - Hvilke trusler medfører digitalisering og IoT

En af de største udfordringer, som ikke bare sundhedsvæsenet, men alle står overfor i dag, er at ”angriberne” løber fra ”forsvarerne”. Det er vigtigt at erkende, at man ikke kan ikke eliminere risiko og trusler, men vi kan tage aktivt stilling til dem og kortlægge hvordan vi bruger vores ressourcer og talenter. Hvor vi før brugte flest penge på forebyggelse, ser vi nu et større behov for monitorering, opdagelse og incident respons.

Benjamin Nordentoft Vejgaard, Head of Department, Security

Head of Security Services i Danmarks største IT-virksomhed KMD, som i mere end 40 år har spillet en central rolle i at udvikle og sikre det digitale Danmark – også i det danske sundheds- og hospitalsvæsen. Benjamin er tidligere strategisk sikkerhedsarkitekt for britiske Wolseley, såvel som Lead Security Architect hos Systematic og betroet sikkerhedsrådgiver for CGI/Logica.

Se video.

luk
close