16-08-2018 02:02:35

Hospital 4.0 er en revolution og opbrud med det danske sundheds- og hospitalsvæsen, og det sker lige nu. Se eller gense, hvad der skete på Driving Health Tech konferencerne i 2016 og 2017 og glæd dig til 2019, hvor vi gentager succesen.

Viden og samarbejde sikrer den bedste sundhed

Taler: Danmark har muligheden for at blive det bedste udviklingsmiljø for sundhed i verden. Hvis vi tør samarbejde og udnytte tilgængelige informationer baseret på sundhedsdata, kan vi skabe et grundlag for at blive det globale center for sundhedsudvikling
Viden og samarbejde sikrer den bedste sundhed

Danmark har et fremragende sundhedsvæsen, vi har verdens bedste sundhedsdata, vi er et af de lande i verden som har den højeste IT-penetration og vi har enorm tillid til vores offentlige sektor i forhold til at skabe de bedst mulige rammer. Det er en unik position i forhold til at sikre, at vi kan skabe et samfund hvor vi giver de bedste muligheder for at vores befolkning er sunde samtidigt med at vi kan positionere Danmark som det vigtigste udviklingsmiljø for sundhed i verden.

Claus Rehfeld, Partner i Health Innovation Institute, Business Development Manager i FIERS og PhD fellow ved DTU Business.

 Claus har arbejdet med Business Intelligence, ledelsessystemer og data-dreven ledelse siden slutningen af 90’erne i Rehfeld som blev solgt til IMS Health i 2015. I forlængelse heraf har han løbende arbejdet med innovation og udvikling af nye virksomheder indenfor sundhedssektoren, samtidigt med at han har startet et PhD-forløb på DTU Business.

luk
close