15-08-2018 22:58:09

Hospital 4.0 er en revolution og opbrud med det danske sundheds- og hospitalsvæsen, og det sker lige nu. Se eller gense, hvad der skete på Driving Health Tech konferencerne i 2016 og 2017 og glæd dig til 2019, hvor vi gentager succesen.

Digital Health

Taler: Kenneth Strømdahl, Senior Vice President i Device R&D i Novo Nordisk fortæller om Digital Health, som vil forbedre tilværelsen for patienterne og samtidig øge effektiviteten for behandlerne.
Digital Health

Digitaliseringen vinder indpas i den farmaceutiske industri. Kenneth Strømdahl vil fortælle om, hvordan digitaliseringen vil påvirke behandlingen af diabetespatienter og om, hvordan Novo Nordisk vil forbedre sundhedstilstanden for disse patienter. Hør om de teknologier, som Novo Nordisk arbejder med og hvordan digitaliseringen kan påvirke udviklingen inden for den farmaceutiske industri.

Kenneth Strømdahl, Senior Vice President i Device R&D i Novo Nordisk A/S
Kenneth Strømdahl er uddannet civilingeniør og har en PhD fra DTU og University of Maine, USA. Han har været forbi konsulentbranchen og derefter haft forskellige lederstillinger i Novo Nordisk, bl.a. i CMC Clinical Supplies, CMC API Development og er nu Senior Vice President i Device R&D i Novo Nordisk. Device R&D forsker i udvikler penne til injektion af insulin, blødermedicin, væksthormoner samt behandling mod fedme.

Hjemmeside: www.novonordisk.com

luk
close